Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Képtartó villa

Ne dobd ki a régi evőeszközöket. Ha már elveszett a készlet fele, így teríteni már nem tudsz vele, akkor a maradékot használd fel okosan.
Tetszik? Oszd meg!

Újabb ötlet, amellyel helyes kis ajándékot készíthetsz. Tény, hogy ehhez már szükséged lesz egy satura, és gumikalapácsra, így csak akkor tudod elkészíteni, ha van a családban egy olyan műhely, ahol ezeket megtalálod.

ajándék villából

Linday Ballard lépésről lépésre lefotózta, hogyan készült el ez a szuper kis képtartó. Megmutatom Nektek. Remekül követhető.

Fontos. Igyekezz olyan villát használni, amelyet már szabad kézzel is meg tudsz kicsit hajlítani. Ezzel ugyanis biztosan tudsz dolgozni. Azok a villák, amelyek annyira tömör anyagból vannak, hogy szabad kézzel minimálisan sem deformálhatók, csak hevítve dolgozhatók meg. Ez pedig már egy másik lépés. Erről is fogok írni, de most maradjunk a képtartónál.

A villát szerintem legjobb a bolhapiacon beszerezni, ha nincs otthon olyan darab, amit használni tudsz. A bolhapiacon lehetőséged van egyenként kiválogatni olyan darabokat, amelyek minden szempontból megfelelnek neked. Hajlítható, és tetszik a színe, formája, mintája.

villa ékszer

villa hajlítás

evőeszköz ékszerek

evőeszközből díszek

villa képtartó

Ha nincs nagy gyakorlatod a kalapálásban, inkább használj fakanalat, vagy egy vastagabb ágat, esetleg egy fém kerek nyelű szerszámot, de a habverő szerintem túl sérülékeny, és még szükséged lesz rá.

asztaldísz villából

csavart villanyél

Ezt csinálhatod a satuval, akkor könnyebb, a végek behajlításához pedig használj kúp fogót.

villa ajándék

ajándék fényképtartó

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.