Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Képtartó villa

Ne dobd ki a régi evőeszközöket. Ha már elveszett a készlet fele, így teríteni már nem tudsz vele, akkor a maradékot használd fel okosan.
Tetszik? Oszd meg!

Újabb ötlet, amellyel helyes kis ajándékot készíthetsz. Tény, hogy ehhez már szükséged lesz egy satura, és gumikalapácsra, így csak akkor tudod elkészíteni, ha van a családban egy olyan műhely, ahol ezeket megtalálod.

ajándék villából

Linday Ballard lépésről lépésre lefotózta, hogyan készült el ez a szuper kis képtartó. Megmutatom Nektek. Remekül követhető.

Fontos. Igyekezz olyan villát használni, amelyet már szabad kézzel is meg tudsz kicsit hajlítani. Ezzel ugyanis biztosan tudsz dolgozni. Azok a villák, amelyek annyira tömör anyagból vannak, hogy szabad kézzel minimálisan sem deformálhatók, csak hevítve dolgozhatók meg. Ez pedig már egy másik lépés. Erről is fogok írni, de most maradjunk a képtartónál.

A villát szerintem legjobb a bolhapiacon beszerezni, ha nincs otthon olyan darab, amit használni tudsz. A bolhapiacon lehetőséged van egyenként kiválogatni olyan darabokat, amelyek minden szempontból megfelelnek neked. Hajlítható, és tetszik a színe, formája, mintája.

villa ékszer

villa hajlítás

evőeszköz ékszerek

evőeszközből díszek

villa képtartó

Ha nincs nagy gyakorlatod a kalapálásban, inkább használj fakanalat, vagy egy vastagabb ágat, esetleg egy fém kerek nyelű szerszámot, de a habverő szerintem túl sérülékeny, és még szükséged lesz rá.

asztaldísz villából

csavart villanyél

Ezt csinálhatod a satuval, akkor könnyebb, a végek behajlításához pedig használj kúp fogót.

villa ajándék

ajándék fényképtartó

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.