Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kemény kövek vallomása Apáknak

Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Tetszik? Oszd meg!

Festett kövek apák napjára

Apák napja egyre közkedveltebb ünnep nálunk, Magyarországon is. És ez így van rendjén. Hiszen az apák a legtöbb családban, ha esetleg kicsit a háttérből is, de erős alapot adnak a családnak, és ha ők megteremtik a biztonságot, akkor az anya békésen, mosolyogva tudja megteremteni az otthon melegét. Így hát ünnepeljük az apákat. Adjunk a gyermekeink kezébe ötleteket. Fesse ő meg a kis köveket, mondja el azokon az édesapjának, hogy miért, és mit szeret benne. Ne adjuk a szájába a szavakat, ne irányítsuk a kis kezek munkáját. Csupán az alapötletet, és az alkotáshoz szükséges anyagokat /akril festék, ecset, egy dekorálható láda, doboz/ teremtsük elő. De a köveket már gyűjthetjük együtt. Aztán beszélgethetünk a kisebbekkel, miért várja haza apát? Miért szeret vele lenni? Mit szoktak együtt csinálni? Mi a kedvenc elfoglaltságuk? És a kis kerekek beindulnak, megtöltik a dobozt mesélő kövekkel.

Ünnepeljük meg az apákat. Lepjük meg csemeténkkel Apák napján sok sok kedves, mosolygós szóval, emlékkel.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.