Kemény kövek vallomása Apáknak

Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Tetszik? Oszd meg!

Festett kövek apák napjára

Apák napja egyre közkedveltebb ünnep nálunk, Magyarországon is. És ez így van rendjén. Hiszen az apák a legtöbb családban, ha esetleg kicsit a háttérből is, de erős alapot adnak a családnak, és ha ők megteremtik a biztonságot, akkor az anya békésen, mosolyogva tudja megteremteni az otthon melegét. Így hát ünnepeljük az apákat. Adjunk a gyermekeink kezébe ötleteket. Fesse ő meg a kis köveket, mondja el azokon az édesapjának, hogy miért, és mit szeret benne. Ne adjuk a szájába a szavakat, ne irányítsuk a kis kezek munkáját. Csupán az alapötletet, és az alkotáshoz szükséges anyagokat /akril festék, ecset, egy dekorálható láda, doboz/ teremtsük elő. De a köveket már gyűjthetjük együtt. Aztán beszélgethetünk a kisebbekkel, miért várja haza apát? Miért szeret vele lenni? Mit szoktak együtt csinálni? Mi a kedvenc elfoglaltságuk? És a kis kerekek beindulnak, megtöltik a dobozt mesélő kövekkel.

Ünnepeljük meg az apákat. Lepjük meg csemeténkkel Apák napján sok sok kedves, mosolygós szóval, emlékkel.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.