Karkötő villából

Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak adnak érdekes ajándék ötleteket. Ilyenek például az evőeszközök.
Tetszik? Oszd meg!

ékszer villa

A villából érdekes, vagány ékszereket lehet készíteni. A legegyszerűbb, amihez nem kell más eszköz, csupán egy dróthajlító kúpfejű fogó, és egy harapófogó.

A villa beszerzésekor mire figyeljünk: Mielőtt megvennéd a villát, próbáld elhajlítani. Ha enged, akkor vedd meg nyugodtan, mert biztos, hogy fogsz tudni dolgozni vele. Vannak olyan tömör anyagú evőeszközök, amelyeket csak komoly munkaeszközökkel tudsz megdolgozni.

Első lépésként kézzel hajlítsd meg a villát.

ékszer férfiaknak

ajándék férfiaknak

Amikor már megadtad a megfelelő ívet, és már csak aprólékos igazításokra van szükség a megfelelő kerek forma érdekében, akkor vedd elő a kúp fogót, és harapófogót, és centiméterről centiméterre igazítsd a villát kerek formára.

férfi ajándék

Ha elkészültél, akkor igény szerint díszítheted. Fényesítheted, csiszolhatod, betekerheted fonal, spárgával, vagy bőr szállal, vagy le is festheted. Ha fonallal, spárgával, vagy bőrrel díszíted, akkor gyöngyöket is fűzhetsz a szálra, így még különlegesebbé teheted.

Megfelelő színben kiváló ajándék fiatal férfiaknak is.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.