Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Jach Daniels a lakásban

Ha van a férjednek kedvenc itala, akkor próbálj meg szerezni róla néhány címkét, és már neki is állhatsz a férfias ajándék elkészítéséhez:D
Tetszik? Oszd meg!

Jack Daniels berendezés

A szappantartó elkészítése persze egyszerűbb, mert ehhez kell a leáztatott címke, egy újratölthető folyékony szappan tartó falon, és a megfelelő színű szappan. A címkét ragasztóval rögzítheted. Ha igazán tartósra szeretnéd, akkor használj decoupage ragasztót, amivel a címke felületét is bekened. 

Jack Daniels tusfürdő

A lámpa elkészítése már komolyabb munka. Kell hozzá egy kiürült italos üveg, olyan fúrófej, ami üvegfúrásra alkalmas, egy hálózati kábel kapcsolóval, és foglalattal, lámpaernyő, sárgásbarna apró díszkő, és persze a legszükségesebb, hogy kell hozzá minimális villanyszerelő tapasztalat. Ha ez nincs, akkor mindenképpen kérj segítséget a kivitelezéshez. Magad ne állj neki.

A lámpaernyőt több helyen be tudod szerezni. Én az IKEA választékát preferálom, mert ott a legtöbb lámpaernyő magára az égőre kerül, így biztosan van támasztéka, és nem kell még ezt is pluszban elkészítened, de persze sok helyen kapsz ilyet.

A hálózati kábel kapcsolóval, és foglalattal szintén sok helyen kapható. Például a neten a www.conrad.hu oldalon ezt tudod megrendelni:

lámpa készítés

Néhány képet megmutatok az elkészítés folyamatáról, a bővebb leírást pedig itt találod.

Szóval! Első lépésként készítsd elő a szükséges eszközöket, és a lámpa részeit. Fúrd meg az üveget a hátsó részén, valahol lent, a címke alatt. Akkor lyukat készíts, amelyen könnyedén áthúzod a kábelt.

A villanyszerelő leszedi a foglalatot kábelről, és így te már a helyére tudod tenni a kábelt úgy, hogy átvezeted a fúrt lyukon, és az üveg száján ki. Töltsd fel az üveget a sárgásbarna díszkövekkel. A villanyszerelő szerelje vissza a foglalatot a kábel végére. Ha ez készen van, akkor feszítsd ki a vezetéket, és ellenőrizd, hogy a fúrt lyuk pereme mennyire éles. Ha lehet, akkor szikszalaggal erősítsd meg azt a részt, ahol a lyukon átjön a kábel. Így, ha elég vastagon tekered be a kábelt,  olyan stabillá teheted a Lyuknál, hogy el se mozdul.

Végül csavard az égőt a helyére, és tedd rá a búrát.

ajándék lámpa

ajándék készítés

ajándék férfiaknak

ajándék legénybúcsúra

férfi ajándék

ajándék készítés férfiaknak

Jack Daniels lámpa

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.