Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Jach Daniels a lakásban

Ha van a férjednek kedvenc itala, akkor próbálj meg szerezni róla néhány címkét, és már neki is állhatsz a férfias ajándék elkészítéséhez:D
Tetszik? Oszd meg!

Jack Daniels berendezés

A szappantartó elkészítése persze egyszerűbb, mert ehhez kell a leáztatott címke, egy újratölthető folyékony szappan tartó falon, és a megfelelő színű szappan. A címkét ragasztóval rögzítheted. Ha igazán tartósra szeretnéd, akkor használj decoupage ragasztót, amivel a címke felületét is bekened. 

Jack Daniels tusfürdő

A lámpa elkészítése már komolyabb munka. Kell hozzá egy kiürült italos üveg, olyan fúrófej, ami üvegfúrásra alkalmas, egy hálózati kábel kapcsolóval, és foglalattal, lámpaernyő, sárgásbarna apró díszkő, és persze a legszükségesebb, hogy kell hozzá minimális villanyszerelő tapasztalat. Ha ez nincs, akkor mindenképpen kérj segítséget a kivitelezéshez. Magad ne állj neki.

A lámpaernyőt több helyen be tudod szerezni. Én az IKEA választékát preferálom, mert ott a legtöbb lámpaernyő magára az égőre kerül, így biztosan van támasztéka, és nem kell még ezt is pluszban elkészítened, de persze sok helyen kapsz ilyet.

A hálózati kábel kapcsolóval, és foglalattal szintén sok helyen kapható. Például a neten a www.conrad.hu oldalon ezt tudod megrendelni:

lámpa készítés

Néhány képet megmutatok az elkészítés folyamatáról, a bővebb leírást pedig itt találod.

Szóval! Első lépésként készítsd elő a szükséges eszközöket, és a lámpa részeit. Fúrd meg az üveget a hátsó részén, valahol lent, a címke alatt. Akkor lyukat készíts, amelyen könnyedén áthúzod a kábelt.

A villanyszerelő leszedi a foglalatot kábelről, és így te már a helyére tudod tenni a kábelt úgy, hogy átvezeted a fúrt lyukon, és az üveg száján ki. Töltsd fel az üveget a sárgásbarna díszkövekkel. A villanyszerelő szerelje vissza a foglalatot a kábel végére. Ha ez készen van, akkor feszítsd ki a vezetéket, és ellenőrizd, hogy a fúrt lyuk pereme mennyire éles. Ha lehet, akkor szikszalaggal erősítsd meg azt a részt, ahol a lyukon átjön a kábel. Így, ha elég vastagon tekered be a kábelt,  olyan stabillá teheted a Lyuknál, hogy el se mozdul.

Végül csavard az égőt a helyére, és tedd rá a búrát.

ajándék lámpa

ajándék készítés

ajándék férfiaknak

ajándék legénybúcsúra

férfi ajándék

ajándék készítés férfiaknak

Jack Daniels lámpa

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.