Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ital csokor férfiaknak

A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot választani, mert ők többnyire hamarabb beszerzik maguknak, amit szeretnének, mit a hogy mi nők észbe kapnánk.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts a párodnak csokrot kedvenc söréből, vagy más italokból, amit kedvel. Persze a fogyasztást már ne egyedül rá bízd. Hívd meg a haverjait, vagy a családot, és csak módjával fogyasszatok:D

sörcsokor

Mire figyelj: Mindenképpen súlyos alapba tedd az üvegeket, mert különben nem lesz tabil. Mi lehet ez? Például egy nagy súlyú cserép kővel, homokkal bélelve. Üveg korsó, vagy váza kövekkel tele. Bármi, ami ellentart az üvegek súlyának.

Az üvegeket mindenképpen rögzítsd fa, vagy fém rudakhoz akár spárgával, akár ragasztóval. Ha megáll, akkor az üvegeket is egymáshoz ragaszthatod a biztonság kedvéért.

Használhatsz mini üvegeket is, akkor a hangulat meg van, de könnyebben boldogulsz, és több üveget tudsz a csokorba építeni.

Ha az üvegek már stabilan állnak, akkor kezdheted a díszítést. Rakhatsz közé élő virágokat, vagy muffin papírból, egyébből készített papír virágokat. Közé tűzhetsz egy két szivart, vagy sós mogyorót, csokit, chipset. Ez a csomag most nem az egészségről szól, bár mértékkel minden fogyasztható.

Mutatok néhány kész ötletet:

muffinos sörcsokor

whisky csokor

ital csokor

virág és sör

ajándék férfiaknak

férfias ajándék

ajándék férfiaknak

Ha szerencséd van, és tudsz egy ilyen üvegtartót szerezni, akkor már tényleg csak a dekorációval kell foglalkoznod:

bortartó

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.