Irattartó kartonból

Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
Tetszik? Oszd meg!

Irattartó kartonból

Ha közeledik a párod névnapja, és szeretnél számára valami férfiasan szépet, és akár hasznos ajándékot készíteni, akkor lepd meg néhány magad alkotta irattartóval.

Az irattartót kivághatod karton dobozokból is, de kész natúr karton irattartóval is dolgozhatsz. A betű formájú irattartó több réteg kartonból áll össze. Minimum három réteget ragassz egymáshoz, hogy vagány, és formás legyen. Az oldalakat teljes felületükkel ragaszd egymáshoz, de csak azután, hogy a választott betű formát kivágod belőlük szikével. Ha már egyben vannak a rétegek, akkor már nehéz a szikével pontosan vágni.

A natúr karton irattartót befestheted akril festékkel, de még szebb, ha szalvéta technikával, szövettel, vagy tapétával feded be.

Szalvéta technikával bármilyen mintát választhatsz, ami neked tetszik. Tapétából akár öntapadósat is használhatsz, így könnyebb dolgod lesz.

Először az éleket fedd be, hogy aztán a teljes felületek borításával el tudd takarni az illesztéseket. Készíts több betű irattartót, és játssz a színekkel. Sok minta ne legyen a tárolókon, mert az már inkább csajosabb változat. És használj sötét színeket.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.