Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hűtőmágnes állatkák

Ajándékozz saját kézzel készített hűtőmágneseket családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak.
Tetszik? Oszd meg!

hűtőmágnes ajándékba

Mi kell hozzá: Egy csomag műanyag állatfigura, festék, ragasztó, és mágnes.

Egy éles késsel vágd ketté a műanyag, vagy gumi állatfigurákat. Akril festékkel dolgozz. Az akrilfesték sok sok színben kapható a hobbi boltokban. Amíg nedves, vízben oldódik, lemosható és kimosható a ruhából. Száradás után azonban már teljesen vízálló, és akkor már nem tudod kimosni a ruhából sem.Száradás után nem fog, és a külső hatásokkal szemben is meglehetősen ellenálló.

Sok mindenhez fel tudod használni. Például festhetsz vele fa anyagot, papírt, bőrt, sőt követ, fémet, üveget, agyagot, viaszt, és műanyagot is. Annyi réteget festhetsz egymásra amennyit csak akarsz. Szóval érdemes ezzel dolgozni.

Nos, most, hogy népszerűsítettem az akril festéket (mert én tényleg szeretem), folytassuk a munkát.

Miután megszáradt a festék a figurákon, ragasztópisztollyal ragaszd fel rá a mágnest. Ha megszáradt ez is, akkor már csak be kell csomagolnod a művedet egy szép díszcsomagolásba, és kész is az ajándék.

hűtőmágnes karácsonyra

karácsonyi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.