Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangszer tartó állvány PVC csövekből

Készíts a párodnak hangszertartó állványt PVC csövekből, és többé nem kell kerülgetned a folyton más más helyekre pakolt darabokat.
Tetszik? Oszd meg!

hangszer állvány

A méretek nagyon egyediek egy ilyen állványnál, mert azt te tudod, hogy mennyi hangszerhez kell, és hogy a hangszerek milyen méretűek. Mielőtt elkezded, mindenképpen rajzold meg azt, amit el szeretnél készíteni, és a méretek, illetve a hangszerek száma szerint állítsd össze a bevásárló listádat. Ez az állvány 5 gitárnak ad helyet.

Mi kell hozzá:

PVC cső a méréseknek megfelelően 10-15 méter.

hangszer állvány készítés

Összekötő elemek: 14 db T elem, 6 darab 90 fokos könyök elem, 6 db záró elem, ragasztó, és cső szigetelő szivacs.

hangszer állvány ajándékba

készíts hangszer állványt

gitártartó

gitártartó ajándékba

A pontos anyagmennyiség kiszámolása után vágjuk méretre a csöveket. Amikor ezt számoljuk ki, ne feledkezzünk meg az illesztések során szükséges plusz centiméterekről.

A mi hangszertartónkhoz a következő méretű csövek szükségesek:
6 db x 5 cm hosszú
2 db x 8 cm hosszú
5 db x 10 cm hosszú
8 db x 15 cm hosszú
4 db 30 cm hosszú
4 db x 40 cm hosszú
1 db x 80 cm hosszú

Most megmutatom az összeszerelés menetét.

A felső rész: A 10 cm-es elemeket kösd össze T elemekkel, majd két darab 5 cm-es elemet csatlakoztass mindkettő végére, végül tegyél rá két könyök elemet.

gitártartó készítés

A hát rész: 4 db 30 cm-es elemet csatlakoztass T elemekhez, majd kösd össze a 80 cm-es elemmel őket.

ajándék férfiaknak

Az alsó tartó rész: 4 darab 40 cm-es elemet rögzítesz két T elem végére. (A T elem szára egy egy láb lesz.) A 40 cm-es elemek végére T elemet csatlkoztass a T száránál fogva. A kép szerint helyezd magad elé egymás mögé a két darabot, majd kösd össze őket két 15 cm-es elemmel. A feléd elő oldal üresen maradt T elemébe rögzíts 5 cm-es elemeket, majd zárd le a föld felé forduló könyök elemekkel.

A tőled távolabb eső csőből kiálló megmaradt T elem részekre tegyél 8 cm-es elemeket, majd újabb T elemeket, amelynek a szár része lefelé néz, szintén lábként tartva majd a szerkezetet. Végül az 5 cm-es elemekkel csatlakoztasd a végükre a könyök elemeket. Így készen van a talp.

ajándék készítés

Most már csak össze kell illesztened a három összerakott részt.

ajándék ötletek

Ha kész a tartó, akkor vágd méretre a szigetelő anyagot, és helyezd el a tartón a darabokat.

Így néz ki az egy darabos hangszertartó állvány:

ötletek férfiaknak

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.