Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangszer tartó állvány PVC csövekből

Készíts a párodnak hangszertartó állványt PVC csövekből, és többé nem kell kerülgetned a folyton más más helyekre pakolt darabokat.
Tetszik? Oszd meg!

hangszer állvány

A méretek nagyon egyediek egy ilyen állványnál, mert azt te tudod, hogy mennyi hangszerhez kell, és hogy a hangszerek milyen méretűek. Mielőtt elkezded, mindenképpen rajzold meg azt, amit el szeretnél készíteni, és a méretek, illetve a hangszerek száma szerint állítsd össze a bevásárló listádat. Ez az állvány 5 gitárnak ad helyet.

Mi kell hozzá:

PVC cső a méréseknek megfelelően 10-15 méter.

hangszer állvány készítés

Összekötő elemek: 14 db T elem, 6 darab 90 fokos könyök elem, 6 db záró elem, ragasztó, és cső szigetelő szivacs.

hangszer állvány ajándékba

készíts hangszer állványt

gitártartó

gitártartó ajándékba

A pontos anyagmennyiség kiszámolása után vágjuk méretre a csöveket. Amikor ezt számoljuk ki, ne feledkezzünk meg az illesztések során szükséges plusz centiméterekről.

A mi hangszertartónkhoz a következő méretű csövek szükségesek:
6 db x 5 cm hosszú
2 db x 8 cm hosszú
5 db x 10 cm hosszú
8 db x 15 cm hosszú
4 db 30 cm hosszú
4 db x 40 cm hosszú
1 db x 80 cm hosszú

Most megmutatom az összeszerelés menetét.

A felső rész: A 10 cm-es elemeket kösd össze T elemekkel, majd két darab 5 cm-es elemet csatlakoztass mindkettő végére, végül tegyél rá két könyök elemet.

gitártartó készítés

A hát rész: 4 db 30 cm-es elemet csatlakoztass T elemekhez, majd kösd össze a 80 cm-es elemmel őket.

ajándék férfiaknak

Az alsó tartó rész: 4 darab 40 cm-es elemet rögzítesz két T elem végére. (A T elem szára egy egy láb lesz.) A 40 cm-es elemek végére T elemet csatlkoztass a T száránál fogva. A kép szerint helyezd magad elé egymás mögé a két darabot, majd kösd össze őket két 15 cm-es elemmel. A feléd elő oldal üresen maradt T elemébe rögzíts 5 cm-es elemeket, majd zárd le a föld felé forduló könyök elemekkel.

A tőled távolabb eső csőből kiálló megmaradt T elem részekre tegyél 8 cm-es elemeket, majd újabb T elemeket, amelynek a szár része lefelé néz, szintén lábként tartva majd a szerkezetet. Végül az 5 cm-es elemekkel csatlakoztasd a végükre a könyök elemeket. Így készen van a talp.

ajándék készítés

Most már csak össze kell illesztened a három összerakott részt.

ajándék ötletek

Ha kész a tartó, akkor vágd méretre a szigetelő anyagot, és helyezd el a tartón a darabokat.

Így néz ki az egy darabos hangszertartó állvány:

ötletek férfiaknak

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.