Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangjegyes díszdoboz

Készíts hangjegyes, gúla alakú díszcsomagolást az ajándékodhoz. Lepd meg szeretteidet egyedi csomagolásba bújtatott ajándékokkal.
Tetszik? Oszd meg!

Hangjegyes ajándékdoboz

Mire lesz szükséged: Karton lapra, hangjegyes papírra (ez lehet egy régi kottafüzetből, vagy akár szalvéta isl), lyukasztóra, szalagra, folyékony ragasztóra, szalag ragasztóra, és persze ollóra.

Először mindenképpen mérd le, hogy az ajándékod becsomagolásához mekkora gúlára lesz szükséged. Ha már tudod a megfelelő méretet, akkor vágj ki a kartonból egy négyzetlapot, majd négy egyforma méretű háromszöget. A háromszög alsó oldala pontosan egyezzen meg a négyzetlap oldalának méretével.

A lapokat vond be a hangjegyes papírral, vagy szalvétával, majd a lyukasztóval az alappal szembeni csúcson készíts lyukat mind a négy háromszögre.

A szalag ragasztóval állítsd össze a gúlát, rejtsd bele az ajándékot, majd a csúcsokon lévő lyukakon áthúzott szalaggal kösd össze a gúla oldalait.

Hangjegyes ajándékdoboz készítés

gúla alakú ajándékdoboz

gúla alakú ajándékdoboz készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.