Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hangjegyes díszdoboz

Készíts hangjegyes, gúla alakú díszcsomagolást az ajándékodhoz. Lepd meg szeretteidet egyedi csomagolásba bújtatott ajándékokkal.
Tetszik? Oszd meg!

Hangjegyes ajándékdoboz

Mire lesz szükséged: Karton lapra, hangjegyes papírra (ez lehet egy régi kottafüzetből, vagy akár szalvéta isl), lyukasztóra, szalagra, folyékony ragasztóra, szalag ragasztóra, és persze ollóra.

Először mindenképpen mérd le, hogy az ajándékod becsomagolásához mekkora gúlára lesz szükséged. Ha már tudod a megfelelő méretet, akkor vágj ki a kartonból egy négyzetlapot, majd négy egyforma méretű háromszöget. A háromszög alsó oldala pontosan egyezzen meg a négyzetlap oldalának méretével.

A lapokat vond be a hangjegyes papírral, vagy szalvétával, majd a lyukasztóval az alappal szembeni csúcson készíts lyukat mind a négy háromszögre.

A szalag ragasztóval állítsd össze a gúlát, rejtsd bele az ajándékot, majd a csúcsokon lévő lyukakon áthúzott szalaggal kösd össze a gúla oldalait.

Hangjegyes ajándékdoboz készítés

gúla alakú ajándékdoboz

gúla alakú ajándékdoboz készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.