Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fogasból rendszerező

Sokszor a legegyszerűbb tárgyak szolgálnak ötletekkel számunkra. Csak nézz körül a lakásodban, és találd ki, miből milyen meglepetés készíthető.
Tetszik? Oszd meg!

Ha már eleged van abból, hogy a párod csak úgy behajítja az öveit, nyakkendőit a szekrénybe, vagy a székre, mert nem tudja, hová is tehetné, akkor készíts neki saját övtartót egy fogasból.

övtartó készítés

Keress egy stabil, vastag fából készült ruhaakasztót, vegyél néhány kampó csavart.

készíts nyakkendőtartót

Ha elég puha fából készült az akasztó, akkor fúróra sem lesz szükséged. Ha kell, akkor fúrj a kijelölt pontokba kis kezdő lyukat, majd egyenként csavard bele a kampó csavarokat.

Most már nincs helye vitának. Szép nagy masnival, és egy doboz sörrel add át az ajándékot, mutasd meg, hogy a zakók, ingek, nadrágok mellé hogy akaszthatja be az új övtartóját, és azt is demonstráld, hogy kell felhelyezni rá az öveket, nyakkendőket. A többi már a párod dolga. (Reméljük) :))

Jó munkát, vidám időtöltést kívánok Neked!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.