Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképtartó képkeret

A fénykép, és fényképtartó ajándékként soha nem lehet elcsépelt, hiszen az élményeink, emlékeink köszönnek vissza ránk.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts ajándékba képkeretbe felcsíptetett fénykép tárat.

ajándék képkeret

Mire lesz szükséged: egy régi nagy képkeret, szükség esetén festék, sárga, szög, néhány fa csopesz, és persze a fényképek.

ajándék készítés

A képkeretet tetszésed szerint készítsd elő. Ha vintage stílust szeretnél, akkor legyen kisé régiek, nem feltétlen tökéletesen festett. Ha konrét szín elképzelésd van, akkor fesd be a keretet. A keret hangulatához illően válaszd meg a csipeszek színét. Ha kell, azokat is fesd le. A stílustól függően használhatsz spárgát, vagy akár szalagot is.

A szögeket a képméretekhez igazítva üsd bele a keretbe. Szerintem úgy szebb, ha hárul vannak, és nem láthatóak. A szögekre kösd fel a spárgát, vagy szalagot. Ha a díszesebbre szeretnéd, akkor gyöngyöket, esetleg átfúrt terméseket húzhatsz a spárgára, szalagra, vagy más színű szalagokat kötözhetsz rá. Végül a csipeszekkel rakd a helyére a képeket.

egyedi ajándékok

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.