Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképtartó fakockával

Néha a legegyszerűbb tárgyakból születnek igazán ötletes, érdekes, és hasznos ajándékok. Például mire jó egy fa kocka, és egy csipesz.
Tetszik? Oszd meg!

kártyatartó készítés

Ha körülnézel a régi gyermekkori játékok között, szinte biztosan találsz egy rakás fa kockát, építő játékot. Ezekből a kockákból pedig egy kis ragasztó, és ruhacsipesz segítségével elkészíthetsz egy készletre való fénykép, vagy kártyatartót.

ajándék készítés

Nincs más dolgod, mint hogy kitaláld a mintát. Ehhez vedd figyelembe azt, hogy kinek készíted az ajándékot, illetve, hogy milyen alkalomra. Ezen kívül azon is gondolkodj el, hogy milyen célra szánod. Merthogy lehet belőle névjegykártya tartó, fényképtartó, üzenet tartó, vagy éppen ülésrend jelölő.

Hagyhatod natúr színűre, vagy festhetsz rá mintákat, esetleg ragaszthatsz rá apró köveket, betekerheted spárgával, stb. A fantáziádon múlik csupán. Sőt, az nem fontos, hogy az építőkocka készletből csak a kockákat használd fel, hiszen a háromszög elemek, híd elemek, téglatestek éppolyan jól mutatnak majd.

készíts ajándékot

ajándék csipeszből

csipesz fakocka

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.