Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki, cukor ajándék torta

A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

csoki torta

A születésnapi édességekből elkészített tortát bármilyen csokiból, cukorból elkészítheted, és a neked tetsző módon, akár kör alakúra, négyzetesre, egy szintesre, vagy emeletesre is összeállíthatod.

A torta belsejét, vagyis a tartószerkezetét karton dobozokból, vagy kerek fém dobozokból állítsd össze.

torta alap

Ezeket stabilan ragaszd, vagy csavarozd egymáshoz.

A csokik, cukorkák beszerzésénél ügyelj a méretekre. Legyenek egységes hosszúságúak, és vastagságúak a tervezett alkotórészek például az oldalfalakon. A torta tetejét már díszítheted eklektikusan, színesen, vidáman, de készíthetsz egységes, azonos édességből álló tortát is. Ez már attól függ, milyen végeredményt szeretnél, vagy éppen attól, hogy az ünnepelt milyen édességeket kedvel.

A csokikat, cukrokat ragasztópisztollyal rögzítsd. Ez stabilan megtartja a csoki súlyát. Néhány pötty ragasztóval a csoki szeleteket is ragaszd egymáshoz.

A torta elkészítésénél az alsó szinttől felfelé haladj, mert így könnyebben dolgozol.

cukorka torták

A képeken szereplő torták kiváló ötletadók lehetnek. Így talán könnyebben el tudod dönteni, hogy a tervezéskor mit helyezel előtérbe. A színkompozíciót, a formákat, vagy a díszítést.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.