Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ceruzatartók más más anyagokból

Készíts ajándékba ceruzatartót, íróasztali rendezőket. Használj hozzá konzerv dobozokat, műanyag csövet, vagy éppen tavalyi telefonkönyvet.
Tetszik? Oszd meg!

Ceruza rendező műanyag csövekből:

ceruzatartó sk

Építkezés, lakás átalakítás után sokszor maradnak ránk olyan tárgyak, amikkel nem tudunk mit kezdeni. Tárolgatjuk egy darabig, aztán néhány hónap, vagy év után megy a szemétbe. Inkább használd fel, ha már fizettél érte.

ceruza tartó csövekből

Vágd le ferdén a csöveket. Más más magasságokkal még mutatósabb lesz az alkotásod.

kartonból ajándék

Vastag kartonból vágd ki az alját a ceruza rendezőnek. Ragaszd fel a csövek aljára, fesd meg az egészet, és már kész is.

Ceruza tartó farönkből:

Farönk ceruzatartó

Tisztítsd le, kicsit csiszold meg, mérd le a magasságát, jelöld be a fúrón, hogy milyen mély lyukakat akarsz fúrni, aztán láss neki a lyukasztgatáshoz.

Ceruza rendező konzerv dobozokból:

Ügyelj arra, hogy csak olyan dobozt használj fel, amiről nem konzervnyitóval kell eltávolítani a fedelét, mert azok nagyon élesek, balesetveszélyesek. 

ceruza tároló konzervből

Színes papírral, vagy tapétával fedd be a dobozokat, aztán dróttal, vagy ragasztóval rögzítsd egymáshoz.

tolltartó saját kézzel

Itt különböző méretű konzerv dobozokból készült el a rendező. A közepén levő nagy dobozhoz dróttal rögzítették a piciket.

mozaikos tolltartó

Mozaik ragasztóval rögzítették a konzerv dobozra a mozaik darabkákat, a betűk pedig préselt fából vannak kivágva, és festve.

Ceruzatartó telefonkönyvből:

ceruza rendező telefonkönyvből

A lapok csirízzel, vagy tapéta ragasztóval vannak átitatva, ettől stabil, tartós lesz a ceruzatartó. A tartó alapja karton papírból készült. A vágáshoz használj szikét.

telefonkönyv csináld magad

Ha különböző magasságú tartókat szeretnénk, akkor a képen látható módon kell előkészíteni a telefonkönyvet.

festett ceruza tároló

Miután megszáradt a ragasztó, be is festheted a ceruzatartót.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.