Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ceruzatartók más más anyagokból

Készíts ajándékba ceruzatartót, íróasztali rendezőket. Használj hozzá konzerv dobozokat, műanyag csövet, vagy éppen tavalyi telefonkönyvet.
Tetszik? Oszd meg!

Ceruza rendező műanyag csövekből:

ceruzatartó sk

Építkezés, lakás átalakítás után sokszor maradnak ránk olyan tárgyak, amikkel nem tudunk mit kezdeni. Tárolgatjuk egy darabig, aztán néhány hónap, vagy év után megy a szemétbe. Inkább használd fel, ha már fizettél érte.

ceruza tartó csövekből

Vágd le ferdén a csöveket. Más más magasságokkal még mutatósabb lesz az alkotásod.

kartonból ajándék

Vastag kartonból vágd ki az alját a ceruza rendezőnek. Ragaszd fel a csövek aljára, fesd meg az egészet, és már kész is.

Ceruza tartó farönkből:

Farönk ceruzatartó

Tisztítsd le, kicsit csiszold meg, mérd le a magasságát, jelöld be a fúrón, hogy milyen mély lyukakat akarsz fúrni, aztán láss neki a lyukasztgatáshoz.

Ceruza rendező konzerv dobozokból:

Ügyelj arra, hogy csak olyan dobozt használj fel, amiről nem konzervnyitóval kell eltávolítani a fedelét, mert azok nagyon élesek, balesetveszélyesek. 

ceruza tároló konzervből

Színes papírral, vagy tapétával fedd be a dobozokat, aztán dróttal, vagy ragasztóval rögzítsd egymáshoz.

tolltartó saját kézzel

Itt különböző méretű konzerv dobozokból készült el a rendező. A közepén levő nagy dobozhoz dróttal rögzítették a piciket.

mozaikos tolltartó

Mozaik ragasztóval rögzítették a konzerv dobozra a mozaik darabkákat, a betűk pedig préselt fából vannak kivágva, és festve.

Ceruzatartó telefonkönyvből:

ceruza rendező telefonkönyvből

A lapok csirízzel, vagy tapéta ragasztóval vannak átitatva, ettől stabil, tartós lesz a ceruzatartó. A tartó alapja karton papírból készült. A vágáshoz használj szikét.

telefonkönyv csináld magad

Ha különböző magasságú tartókat szeretnénk, akkor a képen látható módon kell előkészíteni a telefonkönyvet.

festett ceruza tároló

Miután megszáradt a ragasztó, be is festheted a ceruzatartót.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.