Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ceruzatartó parafából

A férfiak íróasztalán sokszor nagy a rendetlenség. Segíts a rendrakásban. Készíts para edényalátétből igényes, szép ceruzatartót.
Tetszik? Oszd meg!

parafa ceruza rendező

Mi kell hozzá:6 db parafa edény alátét, faragasztó, ragasztó szalag, vonalzó, fúró

Láss hozzá:

parafa ajándék

Alaposan ragasztózd be a felületeket.

csináld magad ajándék

Pontosan illeszd össze a rétegeket.

csináld magad ceruza tartó

csináld magad ceruza rendező

Préseld össze a rétegeket. Amíg szárad a ragasztó, tehetsz rá néhány nehéz könyvet, súlyzót.

csináld magad íróasztali rendező

Mérd le a rétegek vastagságát, és azt, milyen mély lyukakat szeretnél fúrni.

csináld magad tartó

Ragasztó csíkkal jelöld be a fúrón, meddig kell belemennie az alapba.

ajándék készítés

Vékony fúrófejjel jelöld be, hol lesznek a ceruzatartó lyukak.

ajándék saját kézzel

Fúrd ki a lyukakat, és már kész is vagy. Egy kis műanyag tálkát is ragaszthatsz a parafára, amibe a gémkapcsok, egyéb apróságok kerülnek.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.