Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ceruzatartó parafából

A férfiak íróasztalán sokszor nagy a rendetlenség. Segíts a rendrakásban. Készíts para edényalátétből igényes, szép ceruzatartót.
Tetszik? Oszd meg!

parafa ceruza rendező

Mi kell hozzá:6 db parafa edény alátét, faragasztó, ragasztó szalag, vonalzó, fúró

Láss hozzá:

parafa ajándék

Alaposan ragasztózd be a felületeket.

csináld magad ajándék

Pontosan illeszd össze a rétegeket.

csináld magad ceruza tartó

csináld magad ceruza rendező

Préseld össze a rétegeket. Amíg szárad a ragasztó, tehetsz rá néhány nehéz könyvet, súlyzót.

csináld magad íróasztali rendező

Mérd le a rétegek vastagságát, és azt, milyen mély lyukakat szeretnél fúrni.

csináld magad tartó

Ragasztó csíkkal jelöld be a fúrón, meddig kell belemennie az alapba.

ajándék készítés

Vékony fúrófejjel jelöld be, hol lesznek a ceruzatartó lyukak.

ajándék saját kézzel

Fúrd ki a lyukakat, és már kész is vagy. Egy kis műanyag tálkát is ragaszthatsz a parafára, amibe a gémkapcsok, egyéb apróságok kerülnek.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.