Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bortartó mesterembereknek, barkácsman-eknek

A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Tetszik? Oszd meg!

bortartó férfiaknak csőből

Mi lehetne férfias ajándék, mi az, amivel meglephetnéd az édesapádat, a párodat, barátodat szülinapja alkalmából? - Például egy csövekből álló bortartó. Ez az ajándék sok sok formában elkészíthető, és amellett, hogy te magad alkotod meg, vicces, és vagány is. Ezzel biztosan büszkélkedni fog a férfi a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek. Plusz, használni is fogja.

A csövekből készült bortartót összeállíthatod úgy is, hogy azt önállóan a falra tudjátok szerelni, de rögzítheted csavarokkal egy szép fa lapra is, amelyet előtte lekezelsz lakkal, páccal, lazúrral. A színt is magad választhatod meg annak megfelelően, hogy illeszkedjen a helyiség színeihez, amelybe az ajándékodat szánod.

A vízvezeték csövekeből is választhatsz kedvedre valót. A műanyag nem olyan szép, de könnyebb vele dolgozni. A fém alapanyagúak dekoratívabbak, de ott csak kész elemekkel tudsz alkotni. A végeket pedig, amelyekkel felszereled a készre összeállított kompozíciót, ennek megfelelően válaszd ki.

A képeken szereplő formák ötletadónak jók. A Pinteresten még több képet találsz. Válassz könyök elemeket, és ezeket rögzítsd egymáshoz.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.