Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bortartó mesterembereknek, barkácsman-eknek

A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Tetszik? Oszd meg!

bortartó férfiaknak csőből

Mi lehetne férfias ajándék, mi az, amivel meglephetnéd az édesapádat, a párodat, barátodat szülinapja alkalmából? - Például egy csövekből álló bortartó. Ez az ajándék sok sok formában elkészíthető, és amellett, hogy te magad alkotod meg, vicces, és vagány is. Ezzel biztosan büszkélkedni fog a férfi a haveroknak, barátoknak, ismerősöknek. Plusz, használni is fogja.

A csövekből készült bortartót összeállíthatod úgy is, hogy azt önállóan a falra tudjátok szerelni, de rögzítheted csavarokkal egy szép fa lapra is, amelyet előtte lekezelsz lakkal, páccal, lazúrral. A színt is magad választhatod meg annak megfelelően, hogy illeszkedjen a helyiség színeihez, amelybe az ajándékodat szánod.

A vízvezeték csövekeből is választhatsz kedvedre valót. A műanyag nem olyan szép, de könnyebb vele dolgozni. A fém alapanyagúak dekoratívabbak, de ott csak kész elemekkel tudsz alkotni. A végeket pedig, amelyekkel felszereled a készre összeállított kompozíciót, ennek megfelelően válaszd ki.

A képeken szereplő formák ötletadónak jók. A Pinteresten még több képet találsz. Válassz könyök elemeket, és ezeket rögzítsd egymáshoz.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.