Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Biztonsági öv kulcstartó

A pasik szeretik, ha a használati tárgyaik is sugározzák az egyéniségüket, esetleg a kedvteléseiket is.
Tetszik? Oszd meg!

Az autójukat imádó férfiaknak jó ajándék ötlet lehet egy biztonsági öv csatjából összeállított kulcstartó. Több helyen láttam a neten, ahol ezt árulják, de azt gondolom, hogy elkészíteni sem nehéz. Nem is nagyon van mit készíteni rajta. A hátsó ülésen használt biztonsági övek sokszor egy öv darabbal vannak rögzítve a fém részhez. Egy régi autóból, vagy autó bontóból tudsz ilyeneket szerezni, az övcsat pedig simán levehető az övről. Erre egy plusz kulcskarikával rögzíthetőek a kulcsok. A fogadó egységet fel kell szerelni a falra erős ragasztóval, vagy más módszerrel, attól függ, milyen véggel rendelkezik a csat, és már kész is a stílusos kulcstartó.

biztonsági öv kulcstartó

Ha tetszik az ötlet, akkor akár az egész családnak készíthetsz ilyen kulcstartót azzal a különbséggel, hogy a gyerekek, és a nők nem biztonsági övből készült kulcstartót kapnak, hanem színes, műanyag övcsatból készültet.

kulcstartó övcsatból

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.