Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Autós belső tároló férfiaknak

A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Tetszik? Oszd meg!

Autós belső tároló farmerből

Az autója rendjéért, tisztaságáért rajongó férfiembert bátran meglepheted belső rendezővel, amelyet akár ő maga, akár a kocsiba kegyesen beengedett gyerekek, és nőszemélyek is használhatnak. Ezzel tuti sikered lesz. Hiszen a férfi érzi az ajándékodból, hogy te komolyan veszed az ő igényeit, fontosságait:)

A kis rendezőt elkészítheted egy farmer szárából, zsebes részéből. A farmer anyag vastag, tartós, és eléggé férfias ahhoz, hogy befogadható legyen az autó belső világába. Ha a fekete, szürke színek dominálnak, akkor ennek megfelelően válaszd ki a farmer színét, amellyel dolgozol.

Az akasztó részt megvarrhatod a farmer anyagból, de használhatsz vastag gumiszalagot is, a farmer színének megfelelően. Ha zsebes résszel dolgozol, akkor többfunkciós tárolót is készíthetsz, ahogy a képen látod. De varrt zsebekkel is variálhatod az alkotásodat.

Varrhatsz a gumiszalagból tolltartó részt is a tárolóra.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.