Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Autós belső tároló férfiaknak

A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Tetszik? Oszd meg!

Autós belső tároló farmerből

Az autója rendjéért, tisztaságáért rajongó férfiembert bátran meglepheted belső rendezővel, amelyet akár ő maga, akár a kocsiba kegyesen beengedett gyerekek, és nőszemélyek is használhatnak. Ezzel tuti sikered lesz. Hiszen a férfi érzi az ajándékodból, hogy te komolyan veszed az ő igényeit, fontosságait:)

A kis rendezőt elkészítheted egy farmer szárából, zsebes részéből. A farmer anyag vastag, tartós, és eléggé férfias ahhoz, hogy befogadható legyen az autó belső világába. Ha a fekete, szürke színek dominálnak, akkor ennek megfelelően válaszd ki a farmer színét, amellyel dolgozol.

Az akasztó részt megvarrhatod a farmer anyagból, de használhatsz vastag gumiszalagot is, a farmer színének megfelelően. Ha zsebes résszel dolgozol, akkor többfunkciós tárolót is készíthetsz, ahogy a képen látod. De varrt zsebekkel is variálhatod az alkotásodat.

Varrhatsz a gumiszalagból tolltartó részt is a tárolóra.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.