Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali foci férfiaknak

A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
Tetszik? Oszd meg!

csocsó otthon

A kis asztali foci kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a fáradt férfiembernek a munkahelyi szünetekben, vagy otthon, a TV előtt, például egy meccs szünetében.

Próbáld ki, és lepd meg saját asztali focival a sportrajongót :)

A képen látható asztali foci elkészítéséhez szükséged lesz egy stabil karton, vagy funérlemez dobozra, szívószálakra, vagy vastag hurkapálcákra, hosszú csipeszekre, pingpong labdára, és a dekoráláshoz festékre, ragasztóra, színes papírra, vagy bármire, amivel elképzeled az egyéni megjelenést. A kapura érdemes kis zsákszerűen megvarrt, vagy ragasztott háló anyagot ragasztani, hogy ne kelljen minden gól után a padlón négykézlábazva begyűjteni az elgurult labdát.

Ha tudod, hogy a majdani tulajdonosnak melyek a kedvenc foci csapatai, akkor érdemes felhasználnod az ő csapat színeiket a kis foci bábuk formálásához. Magát a pályát is festheted életszerűen zöldre, a stadion külső falait pedig felmatricázhatod a csapatok logoival.

Ha pedig szereted az egyszerűséget, akkor maradj a minimál stílusnál, használj kevés színt, tartsd meg a natúr alapokat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.