Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali foci férfiaknak

A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
Tetszik? Oszd meg!

csocsó otthon

A kis asztali foci kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a fáradt férfiembernek a munkahelyi szünetekben, vagy otthon, a TV előtt, például egy meccs szünetében.

Próbáld ki, és lepd meg saját asztali focival a sportrajongót :)

A képen látható asztali foci elkészítéséhez szükséged lesz egy stabil karton, vagy funérlemez dobozra, szívószálakra, vagy vastag hurkapálcákra, hosszú csipeszekre, pingpong labdára, és a dekoráláshoz festékre, ragasztóra, színes papírra, vagy bármire, amivel elképzeled az egyéni megjelenést. A kapura érdemes kis zsákszerűen megvarrt, vagy ragasztott háló anyagot ragasztani, hogy ne kelljen minden gól után a padlón négykézlábazva begyűjteni az elgurult labdát.

Ha tudod, hogy a majdani tulajdonosnak melyek a kedvenc foci csapatai, akkor érdemes felhasználnod az ő csapat színeiket a kis foci bábuk formálásához. Magát a pályát is festheted életszerűen zöldre, a stadion külső falait pedig felmatricázhatod a csapatok logoival.

Ha pedig szereted az egyszerűséget, akkor maradj a minimál stílusnál, használj kevés színt, tartsd meg a natúr alapokat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.