Asztali foci férfiaknak

A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
Tetszik? Oszd meg!

csocsó otthon

A kis asztali foci kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a fáradt férfiembernek a munkahelyi szünetekben, vagy otthon, a TV előtt, például egy meccs szünetében.

Próbáld ki, és lepd meg saját asztali focival a sportrajongót :)

A képen látható asztali foci elkészítéséhez szükséged lesz egy stabil karton, vagy funérlemez dobozra, szívószálakra, vagy vastag hurkapálcákra, hosszú csipeszekre, pingpong labdára, és a dekoráláshoz festékre, ragasztóra, színes papírra, vagy bármire, amivel elképzeled az egyéni megjelenést. A kapura érdemes kis zsákszerűen megvarrt, vagy ragasztott háló anyagot ragasztani, hogy ne kelljen minden gól után a padlón négykézlábazva begyűjteni az elgurult labdát.

Ha tudod, hogy a majdani tulajdonosnak melyek a kedvenc foci csapatai, akkor érdemes felhasználnod az ő csapat színeiket a kis foci bábuk formálásához. Magát a pályát is festheted életszerűen zöldre, a stadion külső falait pedig felmatricázhatod a csapatok logoival.

Ha pedig szereted az egyszerűséget, akkor maradj a minimál stílusnál, használj kevés színt, tartsd meg a natúr alapokat.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.