Alsó ruha csokor férfiaknak

Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
Tetszik? Oszd meg!

Alsó ruha csokor férfiaknak

Bármiből lehet izgalmas, buli, sőt vagány ajándék, csupán a tálaláson múlik. Egy pár zokni, és néhány alsógatya is stílusos meglepetés lesz, ha azt a megfelelő csomagolásban adod át.

Vedd meg a párodnak a hiányzó készlet darabokat (zokni, alsónadrág) Vegyél néhány hurkapálcát, egy darab hungarocellt, ragasztót, sötét színű szalagot, selyempapírt, és egy nagy korsót, némi csokit, esetleg sört, szivart, vagy autós újságot, hati lapot, bármit, amit a kedvesed a hétköznapokban előszeretettel használ, olvas.

A zoknikat, alsónadrágokat egyenként tekerd egy egy hurkapálca köré, és rögzítsd azokat a szalagokkal.

A csokikat, sört, szivart, stb ragaszd rá egy - egy hurkapálcára, szalaggal ezeket is kösd át.

A korsót béleld ki a selyempapírral, abba rakd bele a hungarocellt, majd szépen rendezd el benne a hurkapálcára tűzött mindenféle cuccokat. Ha újságokat is vettél, ezeket csavard fel és állítsd bele a csokorba.

A selyempapírt rendezd el, díszítsd ki szalagokkal, és már kész is az ajándékod. Tegyél a csokorba egy kedves üdvözlőlapot is.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.