Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék tálka pasiknak, fiús játékokból

Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
Tetszik? Oszd meg!

játék katonák

Halászd elő a szekrényből a rég nem használt műanyag katonákat. Ha nincs elég, a bolha piacon fillérekért beszerezheted ezeket.

Hogy készül az olvasztott katona tál:

Melegítsük fel a sütőt 300 fok. 

játék katona tál

Válasszuk ki a hőálló edényt, amely az alap formát is megadja.
Rendezzük el a műanyag katonákat a hőálló tálba, először csak egy rétegben. Óvatosan helyezzük be a sütőbe a tálat, hogy a katonák ne essenek szét.

katona tál készül

Néhány perc múlva nézd meg a hadseregedet, hogy megolvadt e már. Csak akkor vedd ki, ha már minden figurán látszik az olvadás. Így biztos, hogy egymáshoz is ragadnak.

Ezután vedd ki a sütőből a tálat, és hagyd az egészet hűlni 20 percig.

Ha kihűlt, akkor rakj egy újabb réteg katonát az előzőre. Igyekezz úgy rakni ezeket, hogy fedje le a lyukakat, amik az első réteg olvasztása után maradtak.
Tedd vissza a sütőbe a tálat, és várd meg, amíg ez a réteg is megolvad.

(Tehetsz rá harmadik réteget is, ha úgy látod, még nem elég sűrű a tál fala, de hagyhatod így is.) 

olvasztott katona

Ezután vedd ki a tálat a sütőből, hagyd lehűlni, aztán tedd be a fagyasztóba kb 1 órára. Így könnyebben leválasztod majd a katona tálat a sütő tálról.

A színek, a sütő forma, és a rétegek számának változásával teljesen egyedi alkotásokat tudsz létrehozni. Mutatok párat:

játék tál

olvasztott tál

színes játék olvasztás

csapat tál

művészet játékból

játék katonák

piros tál

saját készítésű tál

Mást is alkothatsz a műanyag figurákból, ha kedved van. Mutatok néhány ötletet:

képkeret katonás

katonás lámpa

katonás poháralátét

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.