Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék tálka pasiknak, fiús játékokból

Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
Tetszik? Oszd meg!

játék katonák

Halászd elő a szekrényből a rég nem használt műanyag katonákat. Ha nincs elég, a bolha piacon fillérekért beszerezheted ezeket.

Hogy készül az olvasztott katona tál:

Melegítsük fel a sütőt 300 fok. 

játék katona tál

Válasszuk ki a hőálló edényt, amely az alap formát is megadja.
Rendezzük el a műanyag katonákat a hőálló tálba, először csak egy rétegben. Óvatosan helyezzük be a sütőbe a tálat, hogy a katonák ne essenek szét.

katona tál készül

Néhány perc múlva nézd meg a hadseregedet, hogy megolvadt e már. Csak akkor vedd ki, ha már minden figurán látszik az olvadás. Így biztos, hogy egymáshoz is ragadnak.

Ezután vedd ki a sütőből a tálat, és hagyd az egészet hűlni 20 percig.

Ha kihűlt, akkor rakj egy újabb réteg katonát az előzőre. Igyekezz úgy rakni ezeket, hogy fedje le a lyukakat, amik az első réteg olvasztása után maradtak.
Tedd vissza a sütőbe a tálat, és várd meg, amíg ez a réteg is megolvad.

(Tehetsz rá harmadik réteget is, ha úgy látod, még nem elég sűrű a tál fala, de hagyhatod így is.) 

olvasztott katona

Ezután vedd ki a tálat a sütőből, hagyd lehűlni, aztán tedd be a fagyasztóba kb 1 órára. Így könnyebben leválasztod majd a katona tálat a sütő tálról.

A színek, a sütő forma, és a rétegek számának változásával teljesen egyedi alkotásokat tudsz létrehozni. Mutatok párat:

játék tál

olvasztott tál

színes játék olvasztás

csapat tál

művészet játékból

játék katonák

piros tál

saját készítésű tál

Mást is alkothatsz a műanyag figurákból, ha kedved van. Mutatok néhány ötletet:

képkeret katonás

katonás lámpa

katonás poháralátét

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.