Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék ötletek sörös kupakokból

Készíts a párodnak ajándékot a kedvenc sör márkája kupakjaiból ajándékot. Gyűjtsd össze a kupakokat, és használd fel mindet.
Tetszik? Oszd meg!

Sörös kupak söralátét. Fogj néhány egyszerű parafa, vagy karton pohár alátétet, és díszítsd ki sörös kupakokkal.

ajándék sörös kupakokból

Sörös kupak gyertyatartó. Készítsd apa íróasztalára egy gyertyatartót a sörös kupakokból. Egy szög, és kalapács segítségével átszúrod a kupakok közepét, és egy fém rúdra, drótra feltűzöd. Stabil alapra rögzíted (ez lehet akár egy fa darab is), a tetejére pedig felszereled a gyertya tartóját. 

gyertyatartó ajándék sörös kupakokból

Hűtőmágnes sörös kupakból: A párod kedvenc színésznőinek, sportolóinak fényképét kivágod, a kupakok belsejébe ragasztod, a kupak külső felére egy mágnes lapocskát ragasztasz, és már kész is.

hűtőmágnes ajándék sörös kupakokból

Kép sörös kupakokból. Szétlapítasz gumikalapács segítségével minden söröskupakot, és ezeket felragasztod a kívánt minta szerint egy fa lemezre, amit előzőleg lefestesz. Végül bele teszed a képet egy keretbe.

kép ajándék sörös kupakokból

Fényképtartó sörös kupakokkal díszítve. Ez is egy remek ötlet. A párod íróasztalának kiemelkedő eleme lehet. Használhatsz régi, megunt képkeretet, de vásárolhatsz hozzá újat is. A kupakokat szegelheted, vagy ellapítva felragaszthatod.

fényképtartó ajándék sörös kupakokból

Szélcsengő sörös kupakokból. Egy hétvégi ház tökéletes kiegészítője. A régi zuhanyrózsára damilra fűzött, vagy kis fémgyűrűkkel egymáshoz rögzített, átlyukasztott söröskupakokat kötsz.

szélcsengő ajándék sörös kupakokból

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.