Ajándék ötlet kövekből

Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.
Tetszik? Oszd meg!

vendégkönyv kövekből

Szerintem ez egy hihetetlenül édes ajándék ötlet. Ráadásul tényleg egyszerű, és mindenkinek örömet okoz. Ezek a vendég könyv kövecskék megörökítik a megajándékozotthoz érkezők gondolatait, érzéseit, hangulatát.

Mire lesz szükséged:

Vegyél egy szép nagy üveg tálat, és kezdj el szép fehér, és lapos köveket gyűjteni.  Alaposan mosd meg mindet, helyezd el a tálba, csomagolj mellé egy alkoholos filcet, és szépen csomagold be. Mielőtt azonban ezt a lépést megtennéd, legyél te az első, aki elkészít egy vendég követ. Ezt tedd az ajándékod tetejére.

Mindenképpen érdemes mellékelni egy üdvözlő lapot az ajándékod mellé, amely tartalmazza az ajándékod használati utasítását. Csak a biztonság kedvéért. Ha nagy társaságban adod át az ajándékot, kérd meg a résztvevőket, hogy ők is készítsenek vendég követ a házigazdáknak, mielőtt elmennek.

Ezeket a köveket később jól esik nézegetni, és ezután már minden darab emlék kő is lesz.

Jó munkát, vidám gyűjtögetést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.