Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék férfiaknak bakeli lemezből

A bakelit lemezekből nagyon érdekes, egyedi ajándékokat készíthetünk a férfiaknak, akik körül vesznek bennünket.
Tetszik? Oszd meg!

A technika minden esetben az olvasztás. Ennek a menetét ITT találod. Most nézzük, mi mindent készíthetsz a férfiaknak bakelit lemezből:

Születésnapjára készíts egy csokor bakelit virágot.

Virág bakelit lemezből

Hajtogass a bakelit lemezekből újságtartót.

Újságtartó bakelit lemezből

Készíts ceruzatartót az íróasztalára.

ceruzatartó bakelit lemezből

Olvassz egy egyszerű tálat, amibe összegyűjtheti az apróságokat az íróasztalán, vagy este bele teheti az óráját, ékszereit, telefonját.

tál bakelit lemezből

Ha szeretnéd, hogy legyen növény a felségterületén, akkor készíts bakelit lemezből egy férfias kaspót.

virágtartó bakelit lemezből

A bakelit lemezből vágással is készíthetsz ajándékokat. Például egy órát a férfi falára.

óra bakelit lemezből

Vagy egy névjegykártya tartót az asztalára:

névjegykártya tartó bakelit lemezből

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.