Ajándék férfiaknak, férfi ajándékok

Különleges ajándék ötletek férfiaknak!

Tetszik? Oszd meg!

Férfiaknak ajándékot választani nem könnyű feladat. Mert hát megvan nekik mindenük... Egy kis keresgélés után azonban a férfi ajándék ötletek kifogyhatatlan ... tovább

... tárházára bukkanhatunk! Gondold végig, hogy milyen típusú férfinak keresel ajándékot. Komoly? Sportos? Megfontolt? Érzékeny? Minden típushoz találsz nálunk ajándék ötleteket! Sőt! Te magad is elkészítheted az ajándékot.

  • Vicces ajándékok: a férfi szeret a középpontban lenni, szeret jó fejnek tűnni. A vicces ajándékot birtokló férfi igazi vezérnek érezheti magát! Ha az ajándékod hozzásegíti ehhez, nyertél!
  • Ötletes ajándékok: a férfi logikus, összeszedett, előrelátó. Az ötletes ajándékok kifinomultan hozzák birtoklójuk környezetének tudtára, hogy ez a férfi maga a tökéletesség! Ha ilyen ajándékot választasz neki, elismerésre számíthatsz!
  • Egyedi ajándékok: egy igazi vezérhím kit is szerethetne jobban.... Önmagánál? Egy jól sikerült fényképes bögre őnagysága jól sikerült nyaralási fényképével, esetleg a legnagyobb halfogását, vagy motorozását megörökítő fotóval becses, már-már kultikus tárggyá válhat. Ha ilyen ajándékot adsz neki, nyertél!
  • Élmény ajándékok: mikor a legboldogabb a férfi? Ha olyan ajándékot kap, ahol lehetősége van önnön nagyszerűségét megosztani másokkal. Lássuk be, az élmény ajándékokat a férfiaknak találták ki!
  • + bónusz ajándék ötlet férfiaknak: Minőségi italok: nincs magyarázat, a férfiak ezt naaagyon szeretik :)

Nézd át kategóriáinkat, ahol sok-sok további ajándék ötleteket találsz férfiaknak.

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ebben a kategóriában találod meg azokat a kiegészítőket, ajándék ötleteket, amelyekkel az autók szerelmeseit lepheted me...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...
Egy diszkréten elhelyezett logo, egy szép cég embléma a megfelelő eszközön, hatásos reklám a céged számára. Válassz a pa...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A zenehallgatás átszövi az életünket. A zene minden lelket megérint, és érzelmeket vált ki. A zene megmozdít testben, és...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ajándékozd meg az ünnepeltet a kedvenc filmjeivel, hadd nézze meg bármikor, amikor kedvet érez hozzá. Ha pedig rajong va...
Ebben a kategóriában laptopokat, notebookokat találsz, amelyek ma már sokak számára a mindennapi munka és szórakozás ele...
A motorozás a két keréken való száguldozás élménye sokakat megragad, azután ettől szabadulni már nem lehet. Ha pedig val...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
A férfiak többsége is oda van a nyalánkságokért. Éppen ezért, bátran készíts nekik édesség csomagot karácsonyra.
Dobd fel a karácsonyi ajándékozást saját kézzel készített meglepetésekkel. Ajándékozz mindenkinek egy általad komponált művet.
Készíts karácsonyi asztaldíszt a férfinak, amelyet aztán az ünnepek idején elvihet magával a munkahelyére, vagy kitehet otthon az íróasztalára.
A háztartásban, mindenes fiókban sokszor akadnak olyan tárgyak, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, de azért megtartjuk. Most felhasználhatod.
Névnapra készíts saját kézzel ajándékot, és lepd meg vele a családtagjaidat. A saját készítésű ajándékok emelik az ünnep fényét, figyelmet sugároznak.
Kedves névnapi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt a festett kövek. Kézzel készített ajándékok, melyeket a személyes jellege tesz még értékesebbé.
Ajándékoz vidám, kedves kis szörnyecskéket formázó könyvjelzőt anyának, apának, barátaidnak. Mindazoknak, aki szeretnek olvasni.
Jópár férfi akad a földön, aki éppen annyira oda van az édességekért, mint a nők, és a gyerekek. És ez így van jól :)
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.
Gyűjts össze sok sok sörös kupakot a párod kedvenc sör márkáiból, és használd fel ezeket a következő szülinapi ajándék elkészítéséhez.
Mit tegyünk, hogy a férfi eltűrje, hogy az alapvető használati tárgyak az íróasztalán legyenek. Adjunk a tárgynak olyan megjelenést ami neki is tetszik!
A férfiakat nem mindig egyszerű megajándékozni, ám vannak olyan alapanyagok, amelyekből kifejezetten férfias ajándékok készíthetőek.
Készíts családi ünnep naptárat, hogy soha ne felejtsétek el senki születésnapját. A férfiak számára kiváló ajándék ötlet.
Készíts ajándékba fénykép kockát az ünnepelt kedvenc felvételeiből, és lepd meg vele a párodat, a családtagjaidat.
A bakelit lemezek újra fénykorukat élik, habár sokszor nem a megszokott formában. Ma már nem csak a zenehallgatásban van szerepük, hanem alapanyagként is használják.
A régi bakelit lemezekből sok szép, és érdekes tárgyat készíthetünk, amelyeket aztán odaajándékozhatunk a barátainknak szeretteinknek.
A férfiak többsége nem zárkózik el a vicces, mégis hasznos ajándékötletek elől. Ilyen lehet a billentyűzetből készült mágnes csomag is.
Néhány egyszerű kisbútort magunk is könnyedén elkészíthetünk, ha van hozzá alapanyagunk, szögek, és kalapács. Ilyen ajándék lehet egy üvegtartó falipolc is.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.
A neten nézegetve sok sok izgalmas ötletet találunk, hogy készíthetünk egyszerű, mégis hangulatos bútordarabokat. Ilyen ez a kis tároló is.
Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Készíts ünnepi nyak párnát a családod tagjainak. Ezt használhatjátok a rokon látogatásokra utazva, vagy csak úgy, pl a TV előtt.
Készíts az ünnepi alkalomhoz illő, festett poharakat, és lepd meg vele szeretteidet. Lehet ez boros, sörös, vagy aperitifes pohár.
Egy ajándék lehet vidám, vicces. Ilyen karácsonyi meglepetés lehet egy rémes, de aranyos karácsonyi pulóver is.
Készíts borkedvelő barátaidnak karácsony ünnepére ajándék rénszarvast borosüvegek dugóiból, és ajándékozz mellé egy jó bort.
Csempészd be a családot apa dolgozószobájába úgy, hogy ha a bögréjéhez nyúl, mindig ti jussatok az eszébe.
Ajándék ötlet karácsonyra férfiaknak, akik szereti a logikai játékokat, ezek közül is főként a sakkot.
Aranyos ajándékötlet lehet karácsonykor megajándékozni a család 18 év feletti férfi tagjait Mikulásnak álcázott borral.
Az adventi kalendárium bontogatását nem csak a gyerekek élvezik. Éppolyan várakozással tölti el a felnőtteket is a várakozás.
Készíts karácsonyra ünnepi mobiltelefon tokot a szeretteidnek, és lepd meg őket ezzel a saját készítésű ajándékkal.
Egy foci meccs közben a könnyen elérhető sörösdoboz igen kényelmes lehet. Nos, lepd meg a párodat egy könnyen használható pohártartóval.
Építs mini grillezőt a párodnak, amelyen focimeccs nézés közben is megpiríthatja a pillecukrot, vagy a grill sajtot.
Készíts ajándék kábel, fülhallgató rendezőt, amelyet könnyű zsebre vágni, és használni, így nem törik a vezeték, és nem akad bele semmibe a hosszú kábel.
Készíts ajándékot a természet kincseiből. Például a csavart fűz, vagy bolond fűz ágai gyönyörű csavarokból, ívekből állnak.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
A természetben, folyóvíz partján tett séták alatt sok szépséget összegyűjthetünk, amiből ajándékokat készíthetünk.
A férfiak szeretik széthagyni maguk után a könyveket, újságokat, és még sok mást. Készíts ajándék újságtartót nekik, így talán nagyobb lesz a rend.
Egyszerű és nagyszerű ajándékötletek a legoból készített használati tárgyak. A design adott, így csupán az ötleteidre van szükség.
Lepd meg szeretteidet apró ajándékokkal névnapjuk alkalmából. Egyférfi is örülhet egy fényképtartónak, ha az kellően férfias kinézetű.
A pasik szeretik, ha a használati tárgyaik is sugározzák az egyéniségüket, esetleg a kedvteléseiket is.
A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Férfiak részére kiváló ajándékötlet lehet egy saját készítésű óra egy motorhoz, vagy egy biciklihez tartózó féktárcsából. Próbáld ki!
Van olyan, hogy az ajándék maga a csomagolás. Ez egyrészt praktikus, de inkább helyes, ötletes megoldás az ajándékozásban.
Szuper ajándék férfiaknak, nőknek. Talán egy ilyen tablettartóval becsalogathatod a konyhába is a párodat.
Apák napjára készíthetsz apának egy asztali kulcstartót faágakból. Így mindig szem előtt lehet a slusszkulcsa, lakáskulcsa.
A kreativitásnak tényleg nincs határa. Nézd meg ezt a laptop tartót, ami pizzás dobozból készült. Gyors ajándéknak is kiváló ötlet.
Készíts hangjegyes, gúla alakú díszcsomagolást az ajándékodhoz. Lepd meg szeretteidet egyedi csomagolásba bújtatott ajándékokkal.
Készíts a párodnak, vagy édesapádnak praktikus ajándékot. A férfiak nagy része az ilyet szereti igazán.
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.
Ha van a férjednek kedvenc itala, akkor próbálj meg szerezni róla néhány címkét, és már neki is állhatsz a férfias ajándék elkészítéséhez:D
Ha lehet golfozni a WC-ben, és lehet Zen kertet gondozni az íróasztalon, akkor sakkozni is lehet a falon. Szuper ajándék azoknak, akik tudnak sakkozni.
A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot venni, készíteni. De azért vannak olyan praktikus ajándék ötletek, amelyekkel biztosan meglephetjük őket.
Egy üveg pezsgő szépen felöltöztetve kiváló ajándékötlet azok számára, akiket apróbb meglepetéssel szeretnénk köszönteni karácsonykor.
Ajándékozz saját kézzel készített hűtőmágneseket családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak.
Sokan szeretik, sok mindenre használható, és igazán helyes kiegészítője lehet egy szobának ez a kis ülőpárna.
Ajándékba készíts saját pohárfogót az egész családnak. Legyen minél színesebb, annál szebb, és izgalmasabb.
Készíts ajándék fényképtartót befőttesüvegből. Maga a befőttes üveg az, ami fényképtartó, és fénykép is maga. Fura mi?
Készíts karácsonyi ajándékot saját kezűleg. Igazi karácsonyi figura, ami mégis használható egész évben. Egyedi, és helyes.
Sok minden felhasználható helyes kis ajándékok, ünnepi dekoráció készítéséhez. Ilyen például egy darab festő ecset is.
Ma már az sem ritka, ha a karácsonyi ajándék nem valamely kézzel fogható meglepetés, hanem pénz.
Készíts karácsonyfát egy régi könyvből, egy már nem használt, elavult tankönyvből. Az elkészített dísz ajándékozd oda valakinek.
Nem kell feltétlen új dolgokat ajándékoznunk. Néha igazán jó meglepetést okozhatunk azzal, ha egy régi tárgyat díszítünk fel.
Nos, az őszi halloween tökök elkészítésének csak a fantázia szabhat határt. Bár, mióta van internet, azóta az sem, hiszen az ötletek ezrével fellelhetők a hálón.
Szórakoztató, érdekes, izgalmas, és kiváló apró ajándékötlet ősszel, halloween felé közeledve ez a csillárra akasztható kis pókfészek.
Ajándékozd meg ismerőseidet, barátaidat halloween-re egy kísérteties hangulatot keltő halloween árnyjátékkal.
Ajándékozz kövekből készített képeket. Szuper ötlet, és csak a kreativitásodon múlik, hogy mit látsz bele egy egy kődarabba.
A kövek ezer módon díszíthetőek. Megfestheted üvegfestékkel, akril festékkel, temperával, szőt, decoupage technikával is díszítheted, ezért kiváló ajándék alapok.
Keress régi, díszes evőeszközöket, vagy éppen egyszerű, könnyen hajlítható kanalat, villát, és készíts belőlük karácsonyi díszeket ajándékba.
A férfiaknak szánt apró ajándékokat is fel tudjuk díszíteni hangulathoz, ünnephez illően. Még egy karton sörből is lehet ünnepi ajándék!
Személyes ajándékot a legkönnyebben úgy adhatunk, ha a családi fotókkal díszítjük fel, vagy magából a fényképből készítjük el a meglepetést.
Készíts ajándékba udvari zuhanyt PVC csövekből. A nagy melegben kerti munka közben, vagy csak úgy jól esik átsétálni egy hideg zuhany alatt.
Készíts a párodnak hangszertartó állványt PVC csövekből, és többé nem kell kerülgetned a folyton más más helyekre pakolt darabokat.
Nagy Ho ho ho horgász a párod? Készíts neki horgászbot tartót PVC csövekből. Ennek az ajándéknak biztosan örülni fog.
Ez egy igazán fiús ajándék. Focizni szinte minden XY kromoszómás egyed szeret. Készíts ajándékba foci kaput a család férfi tagjainak.
Készíts ajándékba nyakkendőtartót! Sőt, ez a rendszerező, tartó nem csak a nyakkendők tárolására, hanem övek, kendők felakasztására is alkalmas.
Készíts gyertyatartót néhány perc alatt. Aranyos, és érdekes ajándék. Ráadásul bármivel díszítheted az ünnepelt ízlése szerint.
Késztíts PVC csövekből kiegészítő kisbútort ajándékba. Ez lehet egy bortartó, vagy polc, esetleg cipő, vagy törölköző tartó.
Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.
Néha a legegyszerűbb tárgyakból születnek igazán ötletes, érdekes, és hasznos ajándékok. Például mire jó egy fa kocka, és egy csipesz.
Készíts egy régi könyvből névjegykártya tartót ajándékba. Nem könnyű feladat, de kis odafigyeléssel, és kitartással menni fog.
A fénykép, és fényképtartó ajándékként soha nem lehet elcsépelt, hiszen az élményeink, emlékeink köszönnek vissza ránk.
Készíts férfi barátaidnak, rokonaidnak egyedi üvegzáró dugót ajándékba. Nézd meg, mi tetszik neki, derítsd ki, milyen díszítés lenne személyre szóló.
Készíts egy csomagra való parafa névjegykártyatartót barátaidnak, ismerőseidnek ajándékba. Apró meglepetések, praktikus ajándékok.
A dróthajtogatás szórakoztató, és érdekes elfoglaltság. Ha te is szereted, akkor hajtogass drótból névjegykártyatartót ajándékba.
Azt, hogy szeretjük a családtagjainkat, nem elég éreztetni. Ki is kell mondani. Még szebb, ha le is írjuk. A tettek sokat érnek. De ne becsüljük le a szavak erejét.
Kérd meg a párodat, hogy segítsen elkészíteni a barátod legénybúcsús ajándékát. Ha ügyes vagy, Te is kapsz egyet ajándékba.
A vízparton sok ágat, gyökér darabot találunk, amelyek érdekes formái megmozgatják a képzeletünket. Használjuk ki ezt.
Néha a legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgyak adnak érdekes ajándék ötleteket. Ilyenek például az evőeszközök.
Egyszerű, de nagyszerű faldísz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Nézd meg, és ha tetszik lepd meg vele szeretteidet.
Ne dobd ki a régi evőeszközöket. Ha már elveszett a készlet fele, így teríteni már nem tudsz vele, akkor a maradékot használd fel okosan.
A férfiak is szeretik az ékszereket, de sokkal kisebb a választék számukra, mint a nők részére. Megfelelő anyagból azonban Te is készíthetsz férfias ékszereket.
Néha pár perc is elég ahhoz, hogy egy érdekes, és hasznos ajándékot elkészítsünk. Most is egy ilyen egyszerű alkotásról olvashatsz.
Sokszor a legegyszerűbb tárgyak szolgálnak ötletekkel számunkra. Csak nézz körül a lakásodban, és találd ki, miből milyen meglepetés készíthető.
A férfiaknak nem könnyű meglepetést okozni, ha ajándékozásról van szó. Ők sokszor azonnal megveszik maguknak, ha szükségük van valamire.
Szeret újságot olvasni a párod? Nem tudod, hova rakd a napi sajtót? Készíts egy újságtartót neki. Apró meglepetés, aminek örülni fog.
A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot választani, mert ők többnyire hamarabb beszerzik maguknak, amit szeretnének, mit a hogy mi nők észbe kapnánk.
Hajlíts a párodnak saját lágy tojás tartót. Ezzel akár kedvet csinálhatsz az egészségesebb reggelihez, de mindenképpen örömet okozol azzal, hogy személyesen neki készítetted.
Ha szereted a természetet, és véded, akkor biztos érdekelnek az újrahasznosítható megoldások. Most megismerkedhetsz eggyel.
A férfiak szeretik, ha a dolgozó szobájuk, vagy a hobbi szobájuk olyan tárgyakkal van berendezve, amelyek az ő ízlésüknek megfelelőek.
A sörös kupakok sok mindenre jók. Használhatod horgászathoz, vagy az öltözéked kiegészítőjeként, esetleg kulcstartónak.
Készíts a párodnak ajándékot a kedvenc sör márkája kupakjaiból ajándékot. Gyűjtsd össze a kupakokat, és használd fel mindet.
A bakelit lemezekből nagyon érdekes, egyedi ajándékokat készíthetünk a férfiaknak, akik körül vesznek bennünket.
A kövek csodálatos elemei a természetnek. Változatos formái, a súlyuk, anyaguk miatt nagyon sok mindenre használhatóak.
Készíts a férfinak egyedi pohár alátétet. Talán használni nem fogja, de emlékezni fog, ahányszor az alátétre téved a tekintete.
Készíts ajándékba társasjátékot, amit kisebbek, és nagyobban is szívesen játszanak. Mi lehet ez? Például egy amőba játék.
Készíts ékszert a párodnak, apának, fiútestvérednek. Anyacsavarok felhasználásával szép, és egyedi ékszerrel ajándékozhatod meg férfi rokonaidat, ismerőseidet.
Készítsd meglepetést a párodnak, férjednek, vagy apák napjára. Ez a kis könyvjelző helyes, apró, és egyszerű elkészíteni.
Izgalmas, és egyedi. Ebből nem tudsz két egyformát készíteni, és csak a fantáziádon múlik, hogy mit kezdesz a kis műanyag katonákkal.
A férfiak íróasztalán sokszor nagy a rendetlenség. Segíts a rendrakásban. Készíts para edényalátétből igényes, szép ceruzatartót.
Készíts ajándékba ceruzatartót, íróasztali rendezőket. Használj hozzá konzerv dobozokat, műanyag csövet, vagy éppen tavalyi telefonkönyvet.
Farmerből szinte minden családban akad pár darab, amit már kinőtt a gyerek, vagy elhasználódott, de “még jó lesz valamire”.
Olvasni csodás dolog, mégis, minden háztartásban van egy könyv, amit soha senki nem vesz elő, egy könyv, ami elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne néhány személyes apróság.
Kedves, és személyes ajándék lehet egy könyvtámasz, ami a párodnak készül kifejezetten az ő érdeklődési körére építve a díszítést.
Sokat kávézik a párod? Szereti a papír poharas, elvihetős kávát, vagy csak nincs sok ideje? Lepd meg őt egy saját pohár fogóval.
Készíts távirányító tartót a párodnak. Ha ez sikerül, akkor lehet tovább ötletelni. Mini hűtő a fotel alá, popcorn tartó a másik karfára:))
Hol tartja a párod a szerszámait? A fiókba dobálva, vagy egy dobozban van minden összeszórva? Ha igen, akkor a legjobb ajándék számára egy szerszám tároló.
Ajándékozd meg partnered egy saját készítésű tokkal, amely egyszerre védi imádott kütyüjét, és ettől kezdve állandóan emlékezteti rá, hogy Te is ott vagy:)
Készíts vicces bögrét apának, papának, vagy a párodnak. Mit iszik a férfi? Kávét, teát, sört? Ha már tudod, akkor szerezd be a pohár alapanyagot, és készíts meglepetést:)
Gyors, egyszerű, és mégis nagyszerű ajándék apák napjára, vagy akár más ünnepre férfiaknak. Itt is csupán egy régi nyakkendőre lesz szükséged.
Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
A régi bakelit lemezekből rengeteg féle ajándékot készíthetünk. Vághatjuk, olvaszthatjuk, formálhatjuk.
Saját készítésű ajándékokhoz készíts magad csomagolást. Ha sütit sütsz ajándékba, azt becsomagolhatod egyenként, vagy egybe is.
Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
Télen a forró csoki gondoltat is felmelegít bennünket, csoki imádókat, ezért biztos siker, ha egy gusztusos forró csoki összeállítással leped meg a szeretteidet.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!