Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virág masni papírból otthon

A díszítő masnikat meg lehet vásárolni boltokban is, de akkor olyan a színe, és az anyaga, amit kapsz, és kész. Csináld magad. Nagyobb élmény, és biztos olyan lesz, amilyet szeretnél.
Tetszik? Oszd meg!

Megmutatom nektek, hogy lehet elkészíteni a kívülről sok sok masninak látszó, dús szirmú virágra emlékeztető masni csokrot. Kövesd a képeket lépésről lépésre, és készítsd el a saját masni csokrodat. Ezt aztán felhasználhatod csomagok díszítésére, lakás dísznek, készíthetsz belőle ajtó díszt, koszorút, amit csak akarsz.

Masni szalagból

Így készül:

masni szalagok

masni készítés

masni ragasztva

papír masni

Csomag díszítés

Masni koszorú

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.