Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Virág masni papírból otthon

A díszítő masnikat meg lehet vásárolni boltokban is, de akkor olyan a színe, és az anyaga, amit kapsz, és kész. Csináld magad. Nagyobb élmény, és biztos olyan lesz, amilyet szeretnél.
Tetszik? Oszd meg!

Megmutatom nektek, hogy lehet elkészíteni a kívülről sok sok masninak látszó, dús szirmú virágra emlékeztető masni csokrot. Kövesd a képeket lépésről lépésre, és készítsd el a saját masni csokrodat. Ezt aztán felhasználhatod csomagok díszítésére, lakás dísznek, készíthetsz belőle ajtó díszt, koszorút, amit csak akarsz.

Masni szalagból

Így készül:

masni szalagok

masni készítés

masni ragasztva

papír masni

Csomag díszítés

Masni koszorú

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.