Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Vidám ajándékcsomagolás kisfiúknak

Ha egy ilyen szörny figurás csomagolt ajándékot adsz át egy kisfiúnak, biztosan nagy sikered lesz vele. Lehet, hogy inkább a csomagolással fog játszani mint magával az ajándékkal ? :D
Tetszik? Oszd meg!

Szörnyecskés ajándékcsomag

Látod a képen, hogy több ajándékot is egybe  csomagolhatsz, hogy még helyesebb legyen a végeredmény. Az alap csomagolás egy egyszerű, natúr színű csomagolóanyag. Ezt díszíted színespapírból kivágott pöttyökkel, ragassz szájat nagy fogakkal, és szörny talpakat a csomagra.

Kösd át a csomagot hosszú kötöző szalaggal, amit ollóval gyűrűssé húzol. Minél kócosabb, annál helyesebb. Végül zsenília szálakból készíts csápos szörny szemeket, és már kész is a vidám szörny ajándékcsomag!

Jó munkát, vidám csomagolást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.