Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Teáskanna formacsomagolás

Egy stílusosan becsomagolt ajándékkal, akármilyen apró, és jelképes, nagyon sikeres fogadtatásra számíthatunk. Nézd például ezt a kis teákkannát.
Tetszik? Oszd meg!

teáskanna csomagolás

Ez a kis kanna forma néhány teafiltert rejt.

teáskanna forma csomagolás

Persze te bármit becsomagolhatsz ebbe a tündéri formába, ami a teázás kellemes élményével kapcsolatos. Például saját készítésű kandis cukrot, vagy egy teaszűrőt, esetleg apró mézes üveget, vagy egy csokor különleges tealevelet.

A teáskanna rajzára kattintva eljutsz arra az oldalra, ahonnan le tudod tölteni a megfelelő méretű sablont.

teáskanna sablon

A sablon Miriam Dornemann blog oldalán van. Ő az, aki ezt a tündéri csomagolást kitalálta, és elkészítette.

Az ötlet azért tetszett meg nekem, mert ha a sablon alapformáját veszed alapul, és a kancsó helyére akármilyen más figurát rajzolsz, akkor bármilyen apró ajándékot be tudsz csomagolni a stílusának, illetve az ünnepelt ízlésének megfelelően. Például egy focilabda a kanna helyére egy kisfiúnak, vagy egy söröskorsó forma legénybúcsúra, esetleg egy virág nőnapra, anyák napjára, és így tovább.

A formát kivághatod mintás kartonból, de ha decoupage technikával dolgozol, akkor olyan mintával díszíted fel az alapformádat, amivel csak akarod.


Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.