Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szélforgó, mint ajándékcsomag dekoráció

Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Tetszik? Oszd meg!

szélforgós ajándékcsomagolás

A szélforgó elkészítése nagyon egyszerű. Ha pedig ajándékcsomag díszítésére használod, akkor formája miatt masniszerű, mégis más, mint az ajándék csomagolások általában.

Arra ügyelj, hogy a szélforgó dísz színe mindenképpen harmonizáljon a csomagoló anyaggal. Lehet eltérő árnyalatú, de azonos színű a csomagoló papírral. Lehet olyan szín, ami illik a csomagoló anyaghoz.

Ha egy színű csomagoló anyagot használsz, akkor  még szebben mutat rajta a két oldalán más mintás dekor papírból készített szélforgó is.

Egy nagyobb csomagon több szélforgó is szépen mutat. Ebben az esetben akár több színt is használhatsz, hogy még szebb, még vidámabb legyen a végeredmény.

Ha még nem csináltál szélforgót, akkor mutatok egy kép sort, amelynek a segítségével könnyedén elkészítheted azt. Fontos, hogy mindenképpen négyzet alakú papírt használj:

szélforgó készítés

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.