Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pöttyös csomagdísz, masni

Imádom a pöttyös dolgokat. A pöttyös csomagolás magában is tündéri, de a saját anyagából készült csomag dísszel együtt zabálni való.
Tetszik? Oszd meg!

pöttyös csomagoló papír

Bemutatom képekkel, hogy készül ez a kócos, bodorított csomag dísz. Kövesd a képeket lépésről lépésre, és így elkészítheted a saját kis kócos göndörkédet. A göndörítést éppen úgy kell csinálni, ahogy a szalagokon végig húzod a kés, vagy olló élét. Ügyelj arra, hogy ne vágd el a csíkot. Kicsit döntsd meg az ollót.

zöld csomagoló papír

fehér pöttyös zöld alapon

Pöttyös dísz

Pöttyös masni

Pöttyös szalag

szalag csokor

pöttyös csokor

szalagos csokor

papír csokor

pöttyös masni csokor

Még több kócoska más színből:

piros masni

lila masni

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.