Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

PomPom díszítés az ajándékcsomagra

A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.
Tetszik? Oszd meg!

pom pom dekoráció

A pompom elkészítése minden korosztály számára egyszerű feladat. Sőt, a pompomok alkotásánál nem fontos az sem, hogy szabályos legyen, mert akkor is édes, ha kissé kócos. Ám ha valaki mégis azt szereti, ha tökéletes formájú gombócokat láthat, akkor olló segítségével utána lehet nyírni.

A pompomok lehetnek önálló dekorációs elemek, vagy éppen egy kompozíció elemei, mint például a felső képen látod. Kis faágra kötötte fel az alkotó a gombócokat.

A másik képen azt láthatod, hogy a nagy pompom mellett sok sok kicsi is díszíti a csomagot. A pompom díszítésben az is jó, hogy a fonal színével az ünnepi alkalomhoz, és az ünnepelt neméhez tudod formálni a legegyszerűbb csomagolást is.

Itt van néhány ötlet:

ajándék csomag dekoráció

ajándékcsomag dekoráció

ajándék díszítés

ajándékcsomag dísz

Ha nem tudod, hogy készítsd el a pompomokat, akkor itt egy képsor, ami segít. A pici pompomokhoz a kezed helyett használj villát.

pompom készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.