Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pet palack ajándék csomagoláshoz

Az újrahasznosítás egyre nagyobb méreteket ölt. Mi is tegyünk valamit a Földért. Használjuk fel a háztartási hulladékot. Nagyon izgalmas, és hasznos dolgokat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék doboz átlátszó

Ezekhez a helyes kis ajándék dobozokhoz nincs másra szükségünk, mint üres pet palackra, és egy darab szalagra.

A palackot szikével, vagy ollóval vágjuk szét.

Ha kis dobozkát szeretnénk, akkor használjunk fél literes üveget, ha nagyobbacska dobozkára van szükségünk, akkor a literes, illetve az 1,5 2 literes palackokat használjuk.

Készíthetünk egy egész sorozatot is, más más szalagokkal. Ez dekoratív, és érdekes.

1 - Készítsük elő a palackot. Mossuk el, öblítsük ki.

2 - Alkoholos filccel rajzoljuk be a kivágás vonalait. Látható a képen, hogy a palack aljának öntött formája segít abban, hány nyelvet rajzoljunk meg. Vágjuk le szikével a palack tetejét.

3 - Ha már levágtuk a palack tetejét, akkor már használhatunk ollót, mert most már könnyebben dolgozunk azzal. Vágjuk ki a nyelveket. Ezek lesznek a doboz teteje. Mikor beletettük a dobozba az ajándékot, a nyelveket egyenként egymásra hajtogatjuk, majd szalaggal átkötjük a csomagot.

Jó munkát, vidám időtöltést kívánok mindenkinek!

műanyag díszcsomagolás

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.