Papír virág csomag díszek

Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csomagolás dísz

Az igényes, egyedi ajándék csomagokon megjelenő díszítéshez sok mindent használhatsz. Lehet szalag, gomb, masni kompozíció, felirat, élő növény, természetes, és szövet anyagok. Gyakorlatilag bármi. Színes papírokból pedig készíthetsz virágokat, amelyek vidám szalagokkal, kis levelekkel szinte önálló csokorként jelennek meg a csomagoláson. Ez a díszítés azért is érdekes, és jó ötlet, mert a legegyszerűbb alapanyagokon mutat a legjobban. Nem kell drága dísz papír, vagy önmagában mintás selyem, stb, csupán egy újságpapír, vagy natúr csomagoló ív, és a virág kompozíció izgalmassá, kivételessé teszi.

Mutatok néhány sablont, amit használni tudsz. De ha az alap formát használod, és a csík egyik oldalát más más ívekben, csúcsokban vágod fel, bármilyen virágot el tudsz készíteni:

virág sablon

virág sablon

virág sablon

virág sablon

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.