Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Papír piramis ajándékdoboz

Piramis forma ajándékdobozokat készíthetsz, ha belekukkantasz ebbe a blogba. Ezek a dobozok rejthetnek cukrot, csoki, ékszert, bármit.
Tetszik? Oszd meg!

Piramis ajándék csomagok

Mi kell hozzá:- színes karton, - ceruza, vonalzó, - olló, -lyukasztó, -szalag

Készítsd el a sablont a kép, illetve a saját ajándékod mérete alapján.

Piramis ajándék dobozok

Hajtogasd össze a dobozkát, és rejtsd bele az ajándékodat, mielőtt a szalaggal lezárod a dobozt.

Piramis ajándék csomagolás

Ha szeretnéd, össze is ragaszthatod az oldalakat az illeszkedő behajtások mentén, de ha nem hajlik a papír, és szépen illeszkednek az oldalak, akkor a szalag is összefogja a piramist.

színes ajándék csomagok

További ötletek a piramissal:

Az egyik oldalán vágd ki a papírt, és ragassz fóliát a helyére belülről. (Ügyelj arra, hogy a piramis háromszög oldalát úgy vágd ki, hogy legyen helyed a fólia széleinek a ragasztására. A fóliát a piramis oldalát alkotó háromszöggel megegyező méretűre, és formájúra vágd. Így könnyen illeszted össze őket.

Piramis ajándékba

Piramis ajándékcsomag ablakkal

Ha pici piramisokat készítesz, és hosszabb szalagot hagy rajtuk, akkor ajándék fát is készíthetsz a piramisok segítségével. Ilyenkor érdemes mintás kartont, vagy több színt használni:

Piramis ajándék függők

Szerintem ez egy egyszerű, de tündéri ötlet. Próbáld ki!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.