Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Masni készítés

A masni készítésnek ezer módja van, és a legtöbb nem túl bonyolult, de érdekes, és kreatív. Ez is egy ilyen egyszerű, de aranyos masni.
Tetszik? Oszd meg!

masni készítés

Nem csak csomag díszítésére használhatod, hanem akár hajgumira is rögzítheted, vagy ünnepi dekorációnak is alkalmas.

Vágj három darab szalagot. Néhány cm különbség legyen a szalag darabok hossza közt.

A képen látható módon hajlítsd meg a szalag darabokat, ragaszd össze a megfelelő helyeken, hajlítsd be a felső részüket, majd egy kicsit elforgatva rakd egymásra őket, és végül öltsd össze az egészet. Az öltés helyét fedd el egy darab szalaggal.

masni készítés lépései

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.