Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Masni készítés

A masni készítésnek ezer módja van, és a legtöbb nem túl bonyolult, de érdekes, és kreatív. Ez is egy ilyen egyszerű, de aranyos masni.
Tetszik? Oszd meg!

masni készítés

Nem csak csomag díszítésére használhatod, hanem akár hajgumira is rögzítheted, vagy ünnepi dekorációnak is alkalmas.

Vágj három darab szalagot. Néhány cm különbség legyen a szalag darabok hossza közt.

A képen látható módon hajlítsd meg a szalag darabokat, ragaszd össze a megfelelő helyeken, hajlítsd be a felső részüket, majd egy kicsit elforgatva rakd egymásra őket, és végül öltsd össze az egészet. Az öltés helyét fedd el egy darab szalaggal.

masni készítés lépései

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.