Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Masni készítés egyszerűen

Ez a blogbejegyzés egy nagyon egyszerű masnikészítési ötletet mutat be neked, amellyel dekorálhatod ajándékaidat.
Tetszik? Oszd meg!

egyszerű masnikészítés

Használhatsz bármilyen anyagot, amelynek kis rugalmassága van. Akár magát a csomagoló papírt is. Vágj ki egy hosszabb, és egy rövidebb csíkot a választott anyagból, majd a csíkok végeit ragaszd össze. A kisebb darabot tedd a nagyobbra, majd egy darab fonallal kösd össze, és egyidejűleg húzd össze a középen a két szalag darabot.

Végül a fonal fölé ragassz egy kis csík anyagot, amely eltakarja az összehúzott, összekötözött részt, és megadja a díszmasnid végső formáját. 

masnikészítés egyszerűen

masni készítés egyszerűen

egyszerű masnikészítés

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.
A színes, vidám fonal pompomok sok mindenre alkalmasak. Kedves ki függő diszek, ruhák kiegészítői, stb, és még az ajándék csomagolásban is hasznukat vesszük.