Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lego forma csomagolás

A gyerekek nagy izgalommal bontják ki az ajándékokat. Egy egy csomagolás maga is a kincsestárba kerül, ha elég izgalmas, és érdekes.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts gyermeked ajándékainak csomagolásához Lego mintát utánzó dobozkát, és biztos a siker.

lego csomagolás

Nézd hogy készül, és mi kell hozzá:

Színes karton, azonos színű dekorgumi, olló, ceruza, vonalzó, ragasztó

Elkészítesz egy egyszerű doboz sablont, az ajándékod méretéhez igazítva. Előre jelöld be a körminták helyét is.

lego ajándékcsomagolás

A dekor gumiból, és a kartonból is vágd ki a köröket, és ragaszd a bejelölt helyre először a dekor gumit, aztán a tetejére a karton kört. Miután ezzel elkészültél, utána állítsd csak össze a dobozt. Így Biztosan, és szépen tudsz dolgozni.

lego saját kézzel

Készíthetsz kisebb dobozokat, amelyekbe cukorkákat, vagy nagyobb gyerekek esetében az ajándékra szánt pénzt teszel:

ajándék csomagolás

Nagyobbacska ajándékokat is rejthet a doboz:

ajándék csomagolás gyerekeknek

Ebben a csomagolásban a hangulat, és a játékosság a lényeg. Próbáld ki. Használj minél élénkebb színeket, mint általában a valódi lego színek. Minél nagyobb a hasonlóság, annál biztosabb a siker. Lányoknak használhatod a rózsaszín, és a pink változatot.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.