Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Különleges, alkalmi dobozok 2

Hajtogass különleges ajándék dobozokat a számodra kiemelkedően fontos ünnepekre, azoknak a szeretteidnek, akiket szeretnél meglepni.
Tetszik? Oszd meg!

különleges díszdoboz készítés

Nagyon fontos, hogy mielőtt nekilátsz a szép díszpapír hajtogatásának, mindenképpen próbáld ki egy egyszerű jegyzet lapon, vagy újságpapíron a hajtogatás lépéseit. Minél kisebb a lap, annál jobban átlátod, mit kell tenned. Ezt persze csak akkor kell megtenned, ha még nincs gyakorlatod a hajtogatás művészetében.  Én minden hajtogatás előtt készítek próbát, mert úgy érzem, így könnyebb.

Az első lépésként bemutatott hajtásig úgy jutsz el, hogy először mindkét oldalról kétfelé hajtod a lapot, majd az így kapott kis négyzetek külső csúcsait behajtod középre. Így húzd meg az ujjaddal az éleket. Most már fojtathatod a munkát a képek alapján.

Figyelj a filccel kihúzott élekre. Ezek mutatják meg neked, hol kell lenni a saját papírodon az éleknek, és a képen azt is látod, melyik él melyik irányba mutasson.

Nagyon fontos, hogy erősen húzd meg az éleket, mert csak így tudsz utána elvégezni mindent hajlítást pontosan.

A hullámos oldalakat természetesen ollóval vágd ki.

különleges ajándékdoboz hajtogatás

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.