Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Különleges, alkalmi dobozok 1

Hajtogass alkalmi ajándék dobozokat esküvőre, születésnapra, bármely fontos ünnepre. Ezzel a dobozzal emeled az ünnep fényét.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék díszdoboz otthon

Ha még nincs nagy gyakorlatod a hajtogatásban, akkor először próbáld ki egy kis jegyzettömb lapjából, hogy mikor merre kell hajlíthatnod a papírt. Ez nekem mindig segít. Ezt a doboz is csak többszöri próbálkozásra sikerült összehoznom, de aztán már ment. Azért fontos, hogy gyakorolj, mert a szép díszpapíron nem mutatnak jól a plusz törések, amit a papíron ejtesz, ha rosszul hajtod.

Ahhoz, hogy megkapd a második képen látható bordázatot, minden oldalt hajts be a középvonalig.

A 2., 3., 4. képen mutatott hajtást mind a négy oldallal végezd el.

Nagyon fontos, hogy figyeld, az 5., 6. képen, hogy a hajlítások merre fordulnak. Így, és a próba hajtogatással könnyedén elkészíted ezt a szép, és különleges dobozkát.

ajándék díszdoboz hajtogatás

ajándék díszdoboz készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.