Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Különleges, alkalmi dobozok 1

Hajtogass alkalmi ajándék dobozokat esküvőre, születésnapra, bármely fontos ünnepre. Ezzel a dobozzal emeled az ünnep fényét.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék díszdoboz otthon

Ha még nincs nagy gyakorlatod a hajtogatásban, akkor először próbáld ki egy kis jegyzettömb lapjából, hogy mikor merre kell hajlíthatnod a papírt. Ez nekem mindig segít. Ezt a doboz is csak többszöri próbálkozásra sikerült összehoznom, de aztán már ment. Azért fontos, hogy gyakorolj, mert a szép díszpapíron nem mutatnak jól a plusz törések, amit a papíron ejtesz, ha rosszul hajtod.

Ahhoz, hogy megkapd a második képen látható bordázatot, minden oldalt hajts be a középvonalig.

A 2., 3., 4. képen mutatott hajtást mind a négy oldallal végezd el.

Nagyon fontos, hogy figyeld, az 5., 6. képen, hogy a hajlítások merre fordulnak. Így, és a próba hajtogatással könnyedén elkészíted ezt a szép, és különleges dobozkát.

ajándék díszdoboz hajtogatás

ajándék díszdoboz készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.