Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kalózláda tojástartóból

A tojástartóból készült kis kincsesláda lehet aranyos ajándék csomagoló, de aztán tárolhatja benne az apró játékokat is a kis kalóz.
Tetszik? Oszd meg!

kincsesláda készítés

Apró húsvéti ajándékok, kis kincsek, gumilabdák, tojáscukor, Lego figurák ajándékozásához szuper ötlet lehet egy a képen látható kincsesláda elkészítése, amely aztán nem csak csomagolás, de önmagában is játék a kisfiú részére.


Az ötletet a Red Ted Art weboldalán találtam. A kincsesláda elkészítéséhez szükséged lesz egy tojástartóra, barna, és arany akril festékre, fekete filcre, ragasztóra, és ollóra, vagy szikére.

kincsesláda tojástartó

Próbálj olyan 6 darabos tojástartót használni, amelyik egy ponton Záródik. Ennek a kis záró szerkezete már eleve adja magát, hogy elkészíthesd belőle a kincsesláda zárját.

tojástartó

Először a tojástartó belsejét fesd le arany színnel, majd a külső részét barnával. Mindig várd meg, amíg a festék megszárad, mielőtt egy egy újabb felületnek nekiállsz. Ha már megszáradt a külső barna réteg, akkor fesd arany színűre a kis gombszerűen kiálló zárórészt, és fess a külső rétegre a képen látható módon két arany csíkot, amelyek a láda vasalatát jelzik.

Ha ez is megszáradt, akkor fekete filccel rajzold meg a kulcslyukat, illetve az arany csíkra a vasalatokat rögzítő szögeket jelző fekete köröket, pöttyöket.

Végül tedd a dobozkába az ajándékokat, és már készen is vagy az ajándékoddal.


Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.