Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Húsvéti madárház ajándékcsomag

Készíts ajándék csomagolást magad a kis apróságok vidám, hangulatos ajándékozásához. Legyen maga a csomagolás is egy ajándék.
Tetszik? Oszd meg!

Madárház díszdoboz

Ezt a helyes kis madár házikót a iCreativeIdeas oldalán találtam. Annyira tetszik az ötlet, hogy úgy gondoltam, megmutatom nektek is. A házikó elkészítéséhez válassz ki egy szép, színes mintás kartont. Ilyent be tudsz szerezni egy hobbiboltban, vagy írószerekben.

A sablon segítségével készítsd el a házikó alaprajzát. A méretet magad döntsd el. Nagyíthatod is a sablont, vagy méretarányosan átrajzolhatod egy újságpapírra, ha nagyobb házikót tervezel.

Madárház díszdoboz sablon

A szaggatott vonalak a behajtásokat mutatják. A vágást szikével végezd, mert így szép, szabályos éleket kapsz.

Az összeállításhoz használj ragasztót, így stabil kis házikót kapsz. Válassz egy szép, hosszú, a karton színeihez illő selyemszalagot. Ezzel fogod összekötni a házikót, és még díszes masni is lesz belőle a házikó tetejére.

A szalagot áthúzhatod a házikó alján, ebben az esetben készíts a szalag szélességével megegyező vágást a két ház oldal alsó élének közepén. Ha nem akarod bevágni a házat, akkor vágd ketté a szalagot, és ragaszd a végeit a kép szerint a házikó oldalához.

Madárház díszdoboz készítés

A házfalak felső oldalán szintén be kell vágnod az élek közepét a behajtás alatt, hogy a szalagokat ki tudd vezetni. Ezek a szalagok most a háztetőként szolgáló oldallapokat fogják rögzíteni. Nézd a képen.

Madárház díszdoboz húsvétra

Mielőtt lezárod a masnival a házikót, töltsd fel a cukorkákkal, csokitojásokkal, apró ajándékokkal. Végül díszítsd ki a kis bejáratot. Ragassz rá madárkát, esetleg kis virágokat, gyöngyöt, amit csak akarsz, hogy egyedivé, ünnepibbé tedd az ajándékcsomagodat.

Madárház díszdoboz ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.