Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Henger alakú ajándék csomagolása

A nem szabályos doboz forma ajándékok becsomagolásával sokszor bajlódunk, pedig léteznek helyes, és egyszerű ötletek.
Tetszik? Oszd meg!

Ha henger alakú, vagy hosszúkás ajándékot kell becsomagolnod, akkor készíts belőle virágot.

selyempapír csomagolás

Mi kell hozzá kettő, vagy három színű selyempapír, vagy krepp papír, olló, ragasztó, pici szalag, vagy egyéb kötöző anyag.

Mérd az ajándékhoz a csomagoló anyagot, és vágd le a megfelelő méretű téglalapot. Ügyelj arra, hogy legalább kettőször körbe tudd tekerni az ajándékot a csomagoló anyaggal. Minden színből vágd ki ezt a téglalap méretet.

Ezután tetszésed szerint cakkozd, vagy vágd hegyes, kerek végűre a csomagoló anyagokat. Érdemes eltérő mintára vágni mindegyiket, mert így érdekesebb lesz az összhatás.

virág dísz csomagolás

Tekerd bele az ajándékot az első rétegbe, majd az alját ragaszd le, a tetejét kösd meg, de ne túl szorosan, mert akkor nem tudod megfelelően formálni a szirmokat. Ezután ugyanígy csomagold be az ajándékot a második, és ha van, a harmadik rétegbe.

Ha végeztél ezzel, akkor elkezdheted kihajtani, eligazítani a szirmokat. Egyenként, és óvatosan csináld. Ha még nem hajtogattál papír virágot, akkor inkább krepp papírt használj, mert az strapabíróbb, és könnyebben formálható.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.