Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Henger alakú ajándék csomagolása

A nem szabályos doboz forma ajándékok becsomagolásával sokszor bajlódunk, pedig léteznek helyes, és egyszerű ötletek.
Tetszik? Oszd meg!

Ha henger alakú, vagy hosszúkás ajándékot kell becsomagolnod, akkor készíts belőle virágot.

selyempapír csomagolás

Mi kell hozzá kettő, vagy három színű selyempapír, vagy krepp papír, olló, ragasztó, pici szalag, vagy egyéb kötöző anyag.

Mérd az ajándékhoz a csomagoló anyagot, és vágd le a megfelelő méretű téglalapot. Ügyelj arra, hogy legalább kettőször körbe tudd tekerni az ajándékot a csomagoló anyaggal. Minden színből vágd ki ezt a téglalap méretet.

Ezután tetszésed szerint cakkozd, vagy vágd hegyes, kerek végűre a csomagoló anyagokat. Érdemes eltérő mintára vágni mindegyiket, mert így érdekesebb lesz az összhatás.

virág dísz csomagolás

Tekerd bele az ajándékot az első rétegbe, majd az alját ragaszd le, a tetejét kösd meg, de ne túl szorosan, mert akkor nem tudod megfelelően formálni a szirmokat. Ezután ugyanígy csomagold be az ajándékot a második, és ha van, a harmadik rétegbe.

Ha végeztél ezzel, akkor elkezdheted kihajtani, eligazítani a szirmokat. Egyenként, és óvatosan csináld. Ha még nem hajtogattál papír virágot, akkor inkább krepp papírt használj, mert az strapabíróbb, és könnyebben formálható.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.