Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyöngydíszes ajándékcsomag

Néha elég körbenézni otthon ahhoz, hogy kreatív, ötletes díszítést készíthess az ajándékod csomagolására, és ezzel még szebbé tedd azt.
Tetszik? Oszd meg!

egyszerű ajándék díszítés

egyszerű ajándékcsomag díszítés

Ha van egy darab szalagod, vagy fonalad, és találsz otthon néhány gyöngyöt, vagy könnyen átlyukasztható apró figurákat, akkor a masnik, virágok helyett díszítheted az ajándékai csomagolását egy sor gyönggyel, illetve ezek közé fűzött apró figurákkal. Ez a csomagolás attól függően, milyen gyöngyöt, vagy figurákat fűzöl fel, jól illik akár egy gyermek ajándékcsomagjának díszítéséhez, vagy egy felnőtt emberéhez is.


Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.