Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyerekek által elkészíthető ajándék csomagolás

Vidám, kedves saját készítésű csomagolási módok. A gyerekek nagyon szeretnek ajándékozni, díszíteni. Az itt összegyűjtött ajándék csomagolási ötleteket nekik ajánlom.
Tetszik? Oszd meg!

Lehet kivágós, festékes, hajtogatós, nyomdás. Bármi, ami megmozgatja a gyerek fantáziáját. Ajánljuk fel a lehetőséget, aztán döntse el ő maga, melyiket választja, és hagyjuk, hogy alkossa meg, valósítsa meg a saját elképzelését.

Rózsaszín csomagolás

Virág díszes csomag

Egy anyag darabot vágjunk körbe cikk cakk ollóval. Vágjunk ki három különböző méretű virágot ugyanabból, vagy más más anyagokból. Egy öltéssel rögzítsük egymásra a virág rétegeket, és egy szalag darabbal kössük a csomag tetejéhez.

Kivágott fenyő sorminta

Vágjunk ki színes papírból ötlet szerint sormintát, ezt ragasszuk egy egy színű csomagoló anyagra, majd a kész csomagot termésekkel, spárgával díszítsük.

Zászló dísz

Kössük át a csomagot spárga darabokkal, és ragasztgassunk rá kivágott, színes kis zászlókat.

Színes papír dísz

Csomagoló papírból kivágunk színes kör lapokat, félbe hajtjuk, és egymáshoz ragasztgatjuk őket. A félbehajtott kör közepén vágjunk rést, és azon húzzuk át a szalagot. Nagyon szép csomag díszt kapunk.

Színezős csomagolás

A gyerekek szeretnek színezni. Az egy színű csomagoló papírt díszíthetik színes sormintákkal is.

Körlapok felfűzve

A sok sok kivágott színes körlapocska felfűzve édes 3D-s szalagot képez. Ezzel sokáig eljátszadozhat a gyerek.

Cseresznye dísz

Színes spárga, és egy kis nyalóka aranyos cseresznyés díszítést eredményez. A kis papírból kivágott levélke az üdvözlő kártya.

Fenyő nyomda

Saját készítésű csomagolópapír

Szivacsból kivágott forma, egy kis tempera, és kész is a nyomda, amivel aztán egyedi csomagolópapírt készíthetünk. Csak akkor csomagoljuk be vele az ajándékot, ha már megszáradt, nehogy elázzon a doboz, és az ajándék.

Színes csomag

Ez már egy vegyes csomagolás. Itt is a kivágott formákkal, és felfűzött mintákkal lehet dolgozni.

Betűs díszítés

Színes papírból kivághatjuk a megajándékozott nevét, és ha még többféle szalagot, és gombokat is ragasztunk rá, akkor már tényleg nagyon különleges csomagolást készíthetünk.

Sógyurma dísz

Használjunk sógyurmát. Ezt formázhatjuk kézzel, de süti formákkal is. Szebb, és egyenletesebb lesz, ha kis körömreszelővel simára csiszoljuk a felületét, miután kisült. Ha befestjük, még szebb lehet.

Piros fehér dekoráció

Ez a csomagolás kis formázható, kézműves, és játékboltokban kapható pálcikákból áll. Nem tudom mi a neve. Ez van körbetekerve kis színes piros szalaggal, és a közepén csillag alakban összecsomózva. A közepét kivágott mintával fedjük el, és különböző színű vastag cérnát, fonalat összetekerve, kössük át a csomagot.

Szélforgó

Hajtogassunk szél forgó fejeket, és ezzel díszítsük a csomagot. Az összhatás tündéri.

Muffinpapír dísz

Ez a helyes kis dísz muffin papírokból van. A madzag végét is ezzel díszítsük, csak előbb vágjuk ki az alját, és sodorjuk össze.

Pöttyös csomagolás

Az egy színű csomagoló papíron édesen mutatnak a kis pöttyök. Ezek lehetnek különböző színűek, és méretűek is.

Munkára fel! Csak a képzeleted szabhat határt az alkotásaidnak!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.