Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki virágcsokor csomagolása

A nő szereti a virágot. Ha ajándékot adsz, és egy nő kapja, lepd meg egy csokor virággal, vagy egy szál rózsával. Mindezt csomagold furoshikibe.
Tetszik? Oszd meg!

Furoshikibe, az az kendőbe csomagolhatunk egy egész ajándék csomagot, dobozokat, édességet, könyveket, egyszóval mindent, amit csak akarunk. A kendő négy sarkát összekötjük trükkösen az ajándék vonalait követve, és a megfelelő színű, és mintájú kendővel alkalmivá, egyedivé tesszük. És ez még nem minden. Akár egy csokor virágot is be tudsz csomagolni egy furoshiki kendővel. Hogyan is?

furoshiki virág csomagolás

Terítsd ki a kendőt, és tedd rá a csokrot úgy, hogy a csokor szárának vége a kendő közepén van, míg a szirmok az egyik oldal közepe felé néznek.

A felső két sarkot megfogva kösd össze a csokor szárait, majd az alsó két sarkot megfogva hajtsd vissza a kendőt a csokor szárára úgy, hogy a felső csomót ne érje el. Az így keletkező két felső sarkát fogd meg a kendőnek, és egyszer tekerd körbe a virág körül ellenkező irányból. Végül köss csomót a két sarokból a felső csomó alá.

furoshiki virág csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.