Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki táska karika fogantyúval

Készíts ajándék furoshiki táskát nagy kerek fogantyúkkal, és ejtsd bele az ajándékaidat. Pakold tele a táskát apróságokkal, hogy legyen mit bontogatni.
Tetszik? Oszd meg!

A furoshiki, az az kendő, batyu, fürdő szőnyeg japán technikával megcsomózott kendő sok mindenre jó, többek között szuper jó, és divatos táskát készíthetsz belőle, amely kiváló utcai viselet, de emellett az ajándékaidat is bele rejtheted.

furoshiki táska

Mit kell tenned, hogy ilyen szép táskát készíts:

Először is hobbi boltban, vagy rövidáru, méteráru, lakástextil, kézimunka és szabás-varrás kellékeket árusító boltok valamelyikében szerezz be két nagy fa, vagy nád karikát. Ezek után terítsd ki a kendőt, és tedd rá az egyik karikát. Fogd meg a kendő két szomszédos csücskét, és húzd át a kép szerint a két csücsköt a karika alatt belülről kifelé haladva. Végük a karika előtt köss csomót a két sarokból. Ugyanezt tedd meg a szembe levő két sarokkal, és a másik karikával is. Nos, már kész is a táska.

furoshiki táska

furoshiki táska

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.