Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki tál, edény kosár csomagolása

Sokszor okoz gondot a nem szabvány mérető, nem szabályos ajándékok csomagolása. A furoshiki ezen is segít.
Tetszik? Oszd meg!

Ma már rengeteg módját ismerjük a furoshiki kendő hajtogatásának. Ha megtanulod az alapokat, akkor te magad is kísérletezhetsz saját megoldásokkal. Ez  a fajta csomagolás több szempontból is növeli az ajándékod értékét. Egyrészt a kendő maga is egy szép ajándék lehet, másrészt nem szennyezed a környezetedet a sok kidobott papír csomagoló anyaggal, és harmadrészt igazán egyedi, és egyéni alkotásokat hozhatsz létre a furoshiki használatával.

Nézd egy, hogyan lehet becsomagolni egy tálat, edényt, kosarat:

furoshiki tál csomagolás

Tedd a tálat a kiterített kendő közepére. Fogd meg a két szemben levő sarkot, és hajtsd bele a tálba. Fogd meg a másik két szemben levő sarkot, és csavard be az anyagot addig, amíg a tálhoz nem érsz. Akkor köss csomót a tálhoz lehető legközelebb. Végül a tál felett köss csomót a feltekert sarkok csücskéből. Ezzel a csomagodnak fogantyúja is lesz.

furoshiki tál csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.