Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki tál, edény kosár csomagolása

Sokszor okoz gondot a nem szabvány mérető, nem szabályos ajándékok csomagolása. A furoshiki ezen is segít.
Tetszik? Oszd meg!

Ma már rengeteg módját ismerjük a furoshiki kendő hajtogatásának. Ha megtanulod az alapokat, akkor te magad is kísérletezhetsz saját megoldásokkal. Ez  a fajta csomagolás több szempontból is növeli az ajándékod értékét. Egyrészt a kendő maga is egy szép ajándék lehet, másrészt nem szennyezed a környezetedet a sok kidobott papír csomagoló anyaggal, és harmadrészt igazán egyedi, és egyéni alkotásokat hozhatsz létre a furoshiki használatával.

Nézd egy, hogyan lehet becsomagolni egy tálat, edényt, kosarat:

furoshiki tál csomagolás

Tedd a tálat a kiterített kendő közepére. Fogd meg a két szemben levő sarkot, és hajtsd bele a tálba. Fogd meg a másik két szemben levő sarkot, és csavard be az anyagot addig, amíg a tálhoz nem érsz. Akkor köss csomót a tálhoz lehető legközelebb. Végül a tál felett köss csomót a feltekert sarkok csücskéből. Ezzel a csomagodnak fogantyúja is lesz.

furoshiki tál csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.