Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki gömb formák csomagolása

Ha gömb formájú ajándékot kell csomagolnunk, akkor sokszor megtorpanunk egy pillanatra. Hogy lesz ebből szép, és formás csomag. Hát furoshikivel.
Tetszik? Oszd meg!

furoshiki gömb csomagolás

Furoshiki, azaz kendő. Ezzel a régi japán technikával még a gömb formájú ajándékokat is könnyed eleganciával formálhatjuk dekoratív, igényes kis csomagokká.

Mit kell tennünk:

Tedd a gömb formát a kiterített kendő közepére. Fogd meg a kendő két szomszédos sarkát, és kösd meg őket közel az ajándékhoz. Ezek után fogd meg a kendő kettő szabad sarkát, és húzd át az előzőleg készített csomó alatt. Szépen rendezd el az anyagot. Végül a két sarkot csavard fel, kösd el a kép alapján, és a csücskeit kösd össze. Így még fogantyúja is van a csomagodnak.

furoshiki gömb csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.
Készíts édes, pöttyös, muffin alakú ajándék dobozt, és rejtsd bele az ajándékodat. A muffin forma már önmagában kedves képeket idéz a legtöbb emberben.
Az ajándék csomagolás lényege az ötletesség, a figyelem felkeltés. Minél eredetibb, annál izgalmasabb mind az ünnepelt, mind az ajándékozó számára.
Az ajándék csomagok díszítésére gondolva az első ötletünk többnyire a szalagok, masnik. Pedig egy szélforgó éppen olyan szép, és izgalmas díszítő elem lehet.
Csomagold be az ajándékot, és egészítsd ki egy apró meglepetéssel, amelyet a csomagolás díszítéseként adsz át.