Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Furoshiki gömb formák csomagolása

Ha gömb formájú ajándékot kell csomagolnunk, akkor sokszor megtorpanunk egy pillanatra. Hogy lesz ebből szép, és formás csomag. Hát furoshikivel.
Tetszik? Oszd meg!

furoshiki gömb csomagolás

Furoshiki, azaz kendő. Ezzel a régi japán technikával még a gömb formájú ajándékokat is könnyed eleganciával formálhatjuk dekoratív, igényes kis csomagokká.

Mit kell tennünk:

Tedd a gömb formát a kiterített kendő közepére. Fogd meg a kendő két szomszédos sarkát, és kösd meg őket közel az ajándékhoz. Ezek után fogd meg a kendő kettő szabad sarkát, és húzd át az előzőleg készített csomó alatt. Szépen rendezd el az anyagot. Végül a két sarkot csavard fel, kösd el a kép alapján, és a csücskeit kösd össze. Így még fogantyúja is van a csomagodnak.

furoshiki gömb csomagolás

Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.