Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülbevaló ajándékcsomagolása

Az ajándék csomagolása nagyot dobhat az ajándékozás élményén, ha az kellően ötletes, és hangulatos. Próbáld ki!
Tetszik? Oszd meg!

Fülbevaló ajándékcsomagolása

Nézd meg a képen látható kis fiolákba helyezett fülbevalókat. Természetese ebbe az ötletbe is a neten futottam bele, és annyira tetszett, hogy úgy gondoltam, mindenképpen megosztom veletek.

Sokszor vagyunk gondba, ha apró ékszereket, vagy más picuri dolgokat szeretnénk becsomagolni. Persze a legegyszerűbb módszer egy pici doboz, amibe elrejthetjük a meglepetést, de ez az üvegcse annyira jó ötlet, mert így látszik maga a szép ajándék, ami már önmagában is dísze a csomagolásnak.

Apró üvegcséket beszerezhetünk a boltokban is, de ha vásárolunk fűszert, krémet, vagy bármi egyebet, ami kis üvegcsében kapható, akkor soha ne dobjuk ki a kiürült darabot, mert az bármikor felhasználható lesz, mint láthatod, például egy ajándék becsomagolásához.

A kis kampót, ami a parafa dugóból áll ki, és ráakaszthatod az ajándék fülbevalót, megvásárolhatod szintén egy szakboltban is, de magad is meghajtogathatod drótból, vagy egy darab gemkapocsból.

Ehhez kell még egy kis selyem szalag, vagy arany zsinór, amit az üvegcse szájára kötsz, és már kész is a tökéletes ajándék csomagolás.


Jó munkát, vidám csomagolást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.