Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Filcből virág - ajándék dekoráció

Néhány filc virággal tündéri dekorációt készíthetsz az ajándékcsomagjaidra. Ezzel biztosan megörvendezteted a megajándékozottat.
Tetszik? Oszd meg!

filc virág ajándék csomagolás

Használhatsz az alap csomagoláshoz egyszerű csomagoló papírt, vagy éppen valamilyen szövetet. A virágokat kivághatod filcből, vagy valamilyen vastagabb anyagból, és a virágok szárait néhány szál fonallal oldhatod meg. Ezeket mind ragaszd fel a csomagra. Egy masnival a virágszárakon még helyesebb lesz a kis csomagdekoráció. Szerintem ez a díszítés nagyon szép, és érdekes. Ráadásul biztosan egyedi, hiszen az csak tőled függ, milyen virágokat készítesz, és milyen színű fonalból készíted a virágszárakat, és a masnit :D

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék csomagolás

Nem csak a gyerekek partiját lehet feldobni a megfelelő dekorációval, kellékekkel. Ma már a felnőtt társaságok részére i...
Az ajándékcsomagolás fontos része az ajándékozásnak. Készíts alkalomhoz illő, személyes csomagolást az ajándékaidhoz. Eb...

Ajándék csomagolás

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Színes kartonlapokból, scrapbook papírból néhány gomb segítségével édes kis virág díszeket készíthetsz ajándék csomagok díszítéséhez.
Az ajándék kártya lehet egy egyszerű szöveges köszöntő lapocska, vagy egy névjegy az ünnepelt számára. De lehet az ajándékcsomag dísze is.
A legegyszerűbb csomagoló anyagot is fel lehet dobni egy kis dekorációval, zsinórral, apróságokkal, ha azokat ízlésesen készíted el.
Egy ajándék táska funkciója az, hogy szép, elegáns, formát adjon az ajándéknak, vagy a sok apróságnak, amit az ünnepeltnek szánsz.
Amikor átadjuk az ünnepeltnek az ajándékunkat, akkor a meglepetés még rejtve van. A szép csomagolás, az ötletes borítás, csak fokozza az izgalmat, az ünnepelt örömét.
Izgalmas pillanatok azok, amikor az ünnepelt kicsomagolja az ajándékát. Hát még akkor, ha nem tudja, hogy maga a csomagolás nem az ajándék :)
Néhány mozdulattal tökéletes ajándékdoboz készíthető egy egyszerű papír gurigából. Nézd meg a képeket, és csináld meg Te is.
Mit tegyünk, ha van egy nagy, üres felületű ajándék dobozunk? Mivel díszíthetnénk, színesíthetnénk, tehetnénk alkalomhoz illővé?
Ha egy igazán szép ajándék csomagot szeretnél készíteni, akkor fontos, hogy a csomagoló anyagon megjelenjenek egyedi formák.